boran9999
Üye
bu renkli fotoyu cam 2 uygulamasıyla çektim
HDR efekt uygulaması var sanırım cam2 de yanlız kırmızı renk patlamış bence olmamış

bu renkli fotoyu cam 2 uygulamasıyla çektim

valla çok dikkat etmiyorum hoşuma gideni yaptım.neyse konu sabote olmasın admin kızarHDR efekt uygulaması var sanırım cam2 de yanlız kırmızı renk patlamış bence olmamış![]()
valla çok dikkat etmiyorum hoşuma gideni yaptım.neyse konu sabote olmasın admin kızar
fotoları teamla bağlanıp atarmısın
evet ama nextman habire kızıyor :/tamam arkadaşlar özür dilerim ozamanSohbet yapmıyoruzki Bilgi alış verişi bunuda yapamayacaksan ne işe yarar forum siteleri?
faceme bakarsanız daha çok foto var buraya ekleyemedim bi teamla yaparsan sevinirim
yapamıyorum sen o linklerdekini eklede benim nickimi yazarsın ben çıkıcam sonra gelirim bilgi alışverişine devamFace kullanmıyorum en beğendiklerinizden 1-2 tane buraya ekler bizimlede paylaşırsanız eksik fazla bizlerde fikrimizi söyler hep beraber en doğrusunu buluruz sanıyorum.
evet ama nextman habire kızıyor :/tamam arkadaşlar özür dilerim ozaman
eyvallah2. ve 4. Fotoğrafta efekt var 1. fotoğrafta cihazı 20 cm sol tarafa alarak çekseymişiniz oldukca başarılı fotoğraf olacakdı yinede fena sayılmaz güle güle kullanın cihazınızı.
Beraber alalım TüreBelki sene sonu G2 yi düşünebilirim de rica etsem batarya sürelerinizin görüntüsünü alıp buraya koyabilir misiniz ?
azu:bu sanal tuşları kapatma programını denedinmiArkadaşlar Aspalt 8 oynuyorum şarj %100Belki sene sonu G2 yi düşünebilirim de rica etsem batarya sürelerinizin görüntüsünü alıp buraya koyabilir misiniz ?
bu sanal tuşları kapatma programını denedinmiArkadaşlar Aspalt 8 oynuyorum şarj %100
20dakka oynayınca %10 iniyor yada %8 sizce normalmi
peki 8saat boyunca hiç bişi yapmadan telefonun %2 şarj harcaması ?Normal.
peki 8saat boyunca hiç bişi yapmadan telefonun %2 şarj harcaması ?
koktm ya bende dedim dandik telefonmu geldiÇok normal.
benchmarklar yanlış batarya dandik
@LG.G2.32GB Evet baktım. Tamamen transparan yapılabiliyormuş.
Yok mu pil süreleri atacak olan ?