Optimus G yok ama olanların hepsini koyacam mutlaka bir fikir verir sanırım@boran9999 Optimus G ile karşılaştırmasını koyar mısın rica etsem?
özelden link atacam oradan upload yapabilirsinizarkadaşlar nasıl eklicem fotoyu aldım ama ?
tamamOptimus G yok ama olanların hepsini koyacam mutlaka bir fikir verir sanırım
özelden link atacam oradan upload yapabilirsiniz
Bu puan hangi cihazın puanı kardeş?
ama cihazın uygulamaların gıdım kasma yokyardım edin neden sonuç böyleLg.g2.32gb'ın g2sinin antutu skoru.
Enteresan farklar var altdaki detaylarla bir kıyasla Formatta attım dedin ama bu kadar düşük olmamalı grafikler çoklu görevler vs vs inanılmaz düşükama cihazın uygulamaların gıdım kasma yokyardım edin neden sonuç böyle

ama oyun oynarken sana şöyle diyim çok iyi bi deneyim sunuyor anlamadım oyun oynarkenmi devreye giriyor bu işlemciler benim telde bilmem kiEnteresan farklar var altdaki detaylarla bir kıyasla Formatta attım dedin ama bu kadar düşük olmamalı grafikler çoklu görevler vs vs inanılmaz düşük
Proğramı kaldırıp tekrar kurup test etmeyi denedinizmi?ama oyun oynarken sana şöyle diyim çok iyi bi deneyim sunuyor anlamadım oyun oynarkenmi devreye giriyor bu işlemciler benim telde bilmem ki