★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Güç düğmesi+ses kısma düğmesini deneyin.

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
Güç tasarufu hafif uyku modları açık olabilir bende en son 34.136 skor aldı bu cihazda ekran görüntüsü nasıl alınıyor bilen varsa söylerse ekran görüntüsü koyabilirim
değilki bak oyunlarda hiç sıkıntı yok kasma falan ama test sonuçları kötü
ram temizleme kullanıyonmu ?

Invoke

Invoke

Üye
Ram temizleme araçları kullanmayın, gereksiz dandik uygulamalar, ihtiyaç duyacağınız şeyler değil.

boran9999

boran9999

Üye
Ram temizleme vs kullanmıyorum sonuçlar stabil sayılabilir 3 aşagı 5 yukarı sonuçlar bir birine yakın çıkıyor.

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
arkadaşlar puanım 25bini geçmiyor ya neden böyle ama telefon son derece stabil çalışıyo oyunlar perfect

qweto

Üye
Arkadaslar eskiden s4 kullanan biri olarak soyluyorum.cihaz gercekten 4 4luk.

boran9999

boran9999

Üye
Ekran görüntüsü işini çözdum buyrun ;

Invoke

Invoke

Üye
2d graphics de S4 senden tam 14 puan önde :bigstar:

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Dostum telefona yüklediğin uygulamalardan yada telefon ayarlarinda yaptığın değişiklikler antutu da 25000 almana sebep olabilir. Telefonu fabrika ayarlarına getir öyle dene.

• Beğen
Tepkiler: HighCore
Invoke

Invoke

Üye
Sistem Z1 karşılaştırması mevcut mu?

boran9999

boran9999

Üye
Sistem Z1 karşılaştırması mevcut mu?
Maalesef yok ama ilerleyen zamanlarda mutlaka çıkar ama donanım olarak pek farkları yok 3 aşağı 5 yukarı aynı cıkarlar youtube da bir kaç video izledim o konuda tahmin edileceği üzere at başı gidiyorlar

• Beğen
Tepkiler: Dede
Invoke

Invoke

Üye
Maalesef yok ama ilerleyen zamanlarda mutlaka çıkar ama donanım olarak pek farkları yok 3 aşağı 5 yukarı aynı cıkarlar youtube da bir kaç video izledim o konuda tahmin edileceği üzere at başı gidiyorlar

Doğru diyorsun, ben de biliyorum fark yok. Arkadaş Zsi ile deneyecekmiş ya onun için sordum. :)

Üst Alt