16GB değil mi? İstanbul bilişimin ne farkı var? Hiç alışveriş yapan oldu mu? İnternette kötü yorumlar okumuştum ben.
En son bir klima aldım ordan Ama şu mağazada stokta yok bu mağazada var vs vs azda olsa sorun yaşadım ama genelde fiyatlar uygun gibi mesela Darty'de 3200 TL olan iPhone 5S ide 2800TL ye satıyorlarİstanbul bilişimden birşey alınmaz . Ben öyle düşünüyorum ...
Sorun ellerinde yoktur kesin ... Hep reklam ama ürün yok ellerinde ...

aynen teknosadan almaKesinlikle İstanbul bilişim kötü değil. Ben s3 1300lira iken oradan 1180e 2tane aldım. Hiçbir sorunu yok üstelik 1 yılda kaskolu.
Ben en kısa zamanda gidip alacağım. Teknosadan 1000 kat daha iyi.
kulube ekliyorum abi benim testte 24bin aldım ama bi yanlışlıkmı var oyunlarda hiç kasma yok bşey yok telefon gayet normal ama puanlar değişiyor sürekliBugun bende bitane aldim kulube eklerseniz sevinirimm cok guzel ve incelemeye devam ediyorum antutu tesden 32286 aldim s4 baya geride kkaldi)))
Aynen ama onun daha gelişmişi var. Misal whatsapp açık aynı anda galeriyi aciyorsun ve galeriden bir resme basili tutup whatsapp daki konusmana surukleyip birakabiliyorsun.Multi window dediğin şey mi Türe? Mesela aynı anda birkaç uygulamanın açık olması. Video izlerken mesaj yazma gibi...
çok iyi bişeyAynen ama onun daha gelişmişi var. Misal whatsapp açık aynı anda galeriyi aciyorsun ve galeriden bir resme basili tutup whatsapp daki konusmana surukleyip birakabiliyorsun.
okulda sıra altında işe yarıyorBu galiba var. Aynı anda 3 uygulama açtı adam üst üste koydu yana çekti şeffaf yaptı falan pencereleri...Aynen ama onun daha gelişmişi var. Misal whatsapp açık aynı anda galeriyi aciyorsun ve galeriden bir resme basili tutup whatsapp daki konusmana surukleyip birakabiliyorsun.
Bu galiba var. Aynı anda 3 uygulama açtı adam üst üste koydu yana çekti şeffaf yaptı falan pencereleri...
aynı pc gibi yaLg nin çoğu öz. Samsung tan Çarpma zatenBu galiba var. Aynı anda 3 uygulama açtı adam üst üste koydu yana çekti şeffaf yaptı falan pencereleri...
knock knock çok iyi bizde de olsaydı keşke 
Lg alıp yanına gelcem Türe takılırızLg nin çoğu öz. Samsung tan Çarpma zatenknock knock çok iyi bizde de olsaydı keşke
![]()

diyosunki lg samsungtan özeniyorLg nin çoğu öz. Samsung tan Çarpma zatenknock knock çok iyi bizde de olsaydı keşke
![]()
diyosunki lg samsungtan özeniyor
Yahu bu işler hep böyledir. Bugün Lg birşey bulsa Samsung ta ona benzer birşey yapar bu gayet normal

ARKADAŞLAR BEN ANTUTU BENCHMARK YAPTIM 25BİN ALDIM HTC ONE BİLE BENDEN ÖNDE
NEDEN BÖYLE SONUÇ ALIYORUM EN AĞIR OYUNLARDA BİLE SIKINTI ÇEKMİYORKEN HEMDE ? :/

antutu x denicem millet onla yapmış hepTakma benchmarkları boşver... Cihazda sorun var mı? Yok. O zaman![]()

Bugun bende bitane aldim kulube eklerseniz sevinirimm cok guzel ve incelemeye devam ediyorum antutu tesden 32286 aldim s4 baya geride kkaldi)))
kulube ekliyorum abi benim testte 24bin aldım ama bi yanlışlıkmı var oyunlarda hiç kasma yok bşey yok telefon gayet normal ama puanlar değişiyor sürekli