tatar1926
Üye
Kardeş ben golddan aldım 3 gün önce birde vip kasko yaptir on numara güncelleme de felan bir sıkıntı yokArkadaşlar golddan alan var mı g2yi.1299 olmuş.alan varsa güncellemede bi sıkıntı oluyormu?
Yalnız acele et cihaz çabuk bitiyor ben 3 hafta peşinden gezdimArkadaşlar golddan alan var mı g2yi.1299 olmuş.alan varsa güncellemede bi sıkıntı oluyormu?
Arkadaşlar golddan alan var mı g2yi.1299 olmuş.alan varsa güncellemede bi sıkıntı oluyormu?
Kardeş ben golddan aldım 3 gün önce birde vip kasko yaptir on numara güncelleme de felan bir sıkıntı yok
Yalnız acele et cihaz çabuk bitiyor ben 3 hafta peşinden gezdim
Bende düzelmedi hocam tam olarak ne yaptığınızı bana da anlatır mısınız?Valla dediğim gibi pc suit ile sorun kalmadı. Hem pil suresi uzadı. Hem ısınma eski düzenine geldi. Tavsiye ederim.
2-3 sayfa önce @luckstar cihaz hakkında detaylı bilgi verdi.Size göre telefonun eksileri neler arkadaşlar?
Kulaklık kalitesi tatminkâr, kasa kötü değil dayanıklı zaten yekpare kasa var. Real Racing 3'te hiç kasmadı.Telefonun kasası kötü mü gerçekten malzeme kalitesi olarak?
Ve dh incelemesinde real racing3te kasıyordu sizdede varmı rr3te kasma?
Kulaklık kalitesi nasıl?
Bu cihaz hakkında aklında soru işareti kalmasınTeşekkürler aklımda g2 ile ilgili soru kalmadı artık
Efsane bence bu telefon.ama ikinci elleri çok pahalı nedense.sıfırı 1300olmasına rağmen temizi 1100den başlıyorBu cihaz hakkında aklında soru işareti kalmasınemin ol bu özellikleri olan cihaz iphone veya samsung olsaydı minimum 2500tl fiyatı olurdu ben iphone 5 den bu cihaza geçiş yaptım artık gerisini sen düşün
Op
Efsane bence bu telefon.ama ikinci elleri çok pahalı nedense.sıfırı 1300olmasına rağmen temizi 1100den başlıyor
Bilgisayara pc suite indirip kurdun mu?Bana bir konuda yardımcı olabilecek var mı?
Telefonu alalı 3 gün oluyor ve 5 10 dk oyun oynayınca telefon ısınıyor internette biraz araştırdım normalde böyle bir sorun yokmuş 4.4.2 güncellemesinden sonra oluşmuş nasıl düzeltebileceğime dair bir fikrim yok bazıları suiteye girip yazılım hatası giderme yapın demiş ama ben nasıl yapacağım bilmiyorum...
Evet kurulu.Bilgisayara pc suite indirip kurdun mu?
Pc suite'in Üstte araçlar veya ayarlar olacak orda yazılım hatalarını düzelt seçeneğini tıkla ve işlemin bitmesini bekle bu işlem 15-20 dk sürebilir, ama cihazın şarj full olsun, bu işlemden sonra test et bakalım durum ne olacak?Evet kurulu.
Anladım peki telefonu formatlamam gerekli mi bu işlemden önce?Pc suite'in Üstte araçlar veya ayarlar olacak orda yazılım hatalarını düzelt seçeneğini tıkla ve işlemin bitmesini bekle bu işlem 15-20 dk sürebilir, ama cihazın şarj fu ll olsun, bu işlemden sonra test et bakalım durum ne olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?