★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Bu konuya mesaj yazilinca kesin biri 4.4.2 cikti yazicak saniyorum ama hala yok anlasilan

Kamera ve gps düzelir kitkatla inşallah

Gps te bir sorun gormedim ama evet kameraya el atilmasi lazim bencede

Gps biraz geç bağlanıyor gibime geliyor

Bilmiyorum ben bgunde kulandim hemde daglik alandaydim hemen sak die buldu kulandgin programada bagli bu

Olabilir. Orjinal tema ve hava durumu Widgetine de bir el Atsalar.

Sanmiyrum bildrim cubugundaki simgeler beyaz olck youtubeda bulabilirsin zaten orjinal kitkat yuklenmis lg g2 videosunu

Iphone kullanan varsa eger evet ona gore cok yavas neden boyle derseniz iphoneda surekli konum servisi calisiyor ve wifi acikken bulunan aglarin ip sine gore dogru olmayan yer tespiti yapiyor .. farketmisinizdir zaten haritayi acinca hemen yeri gosteriyor ama 5-10 saniye sonra yer degisiyor azcik dogru konuma geliyor ... bence gayet iyi 5-15 saniye arasinda buluyor bende ... kameraya gelirsek benim tek istedigim hizli odaklanma ama o da gelmiycek galiba ... video modunda karanlik ortamda fps dusmesi giderilsin yeter .. gunduz isikli ortamda bircok telefondan daha iyi cekiyor . Z1 ile kiyasladim resmen bulanik cekiyor z1 ...

Tepkiler: The SLayeR
Haklisin bncede kardesim kamera gunduz on numara

zemmer

Üye
Arkadaşlar benim g2 de kamera ve diğer anlattığınız problemler hiç yok ayrıca klavyede harika türkçe karakter ayarına aldın mı kasmadan çalışıyo.ben bir sorun göremiyorum benim LG G2 de.buradan takip ediyorum ve KitKat gelirde telefonum bozulur diye korkmaya başladım.

Aslinda bizimkide problem degil sadece istek gbi bise

Evet istek. Arkadaşımın tele kitkat geldi avrupa romu pek memnun olmadığını söyledi

zemmer

Üye
Elimizde ki bu telefon şu an Xiaomi MI3 le aynı ve dünya da en hızlı ve en iyi telefon.Ayrıca gereksiz uygulamalarıda yükle me mek lazım.

İnşallah sony misali gelmez kitkat telefonu güncelleyeyim derken adamlar telefonu bozuyolar

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Güncelleme 1 hafta içinde gelecek tahmin ediyorum arkadaşlar.
Resmi facebook sayfasında açıkladılar çok yakında kitkat güncellemesi geliyor diye...

Arkadaslar bi siralar sarj biraz fazla tukenmeye baslamisti ancak bugun normale dondu . Acaba yukledigim programlar felan mi etkiliyor ? Battery doctor adli programi kesinlikle tavsiye ederim , 2gun once her 10dk da %5 sarj gidiyordu Allaha sukur bugun eve %47 şarj ile geldim . Ama bazen acaip hizli gidiyor .. nerden bulcam bu sarj yiyen meretleri?