★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

wwwhmz

Üye
Arkadaşlar G2'de şebeke üzerinden görüntülü görüşme var mı?

Benim acimdan s800 islemci olmasi yane oyunlarda mukmmel hiz mukemmel fu ll.hd ekranla duvar kagtlari bile ilgimi ceker oldu ve tabiki kumanda olarak kullanilmasi cok isime yariyor

Aynen katılıyorum

Görüşleriniz için teşekkürler yarın sipariş vereyim ben o zaman

Lg turkiyeye mail attim bugun donmusler guncellemenin test asamasinda oldgu ama nisan ayinda kesin olarak vereceklerini soylemisler mailde

Tepkiler: fantasticomer

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Lg turkiyeye mail attim bugun donmusler guncellemenin test asamasinda oldgu ama nisan ayinda kesin olarak vereceklerini soylemisler mailde

Güncellemenin, bu ay kesin geleceğini resmi facebook sitesinden açıklamışlardı.

canko13

Üye
Slm arkadaşlar, bir sorum olacak, g2 şarza taktığım zaman şarz lambası 3 veya 4 saniye arayla yanıp sönüyor, daha önce sanki direkt yanıyordu,veya benmi yanlış hatırlıyorum ,sizde nasıl oluyor? ??

Slm arkadaşlar, bir sorum olacak, g2 şarza taktığım zaman şarz lambası 3 veya 4 saniye arayla yanıp sönüyor, daha önce sanki direkt yanıyordu,veya benmi yanlış hatırlıyorum ,sizde nasıl oluyor? ??
Şarj o kadar uzun gidiyorki, telefon şarjdayken hiç led ışığına bakmadım ama ilk şarj ettigimde kontrol edecegim

Bende de öyle. Ama şarj oluyor...

Evet bugün telefonu aldım çok beğendim iyiki Z1den vazgeçmişim

Vodafone'dan aldım nakit param yoktu

Yok 16GB yeter bana bu hafıza yaa öyle çok oyun uygulama yükleyen birisi değilimdir

Him anladim tekrar hayrli ola kardesim

Telefonun arkasindaki imei yazan barkodu soksem bise fark edermi

Ben soktum alayini ama sakliyorum . Kutusuna yapistirdim.