★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Güncelleme halen gelmedi.
Yolla artık be LG

nefret46

Üye
Ocak, şubat, mart, derken nisanda diyorlar şimdi

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Bu hafta sonuna gelmesi lazim ...
Öyle tahmin ediyorum .

kesin olarak geldi diyorlar birçok forum sitesinde haber var. bana henüz gelmedi araştırıyorum. yazarım uluslararası tüm cihazlara geldiği yazıyor

"Bugün internete düşen ve sağlam kaynaktan alındığı belirtilen haberlere güre, LG G2 Android 4.4.2 KitKat güncellemesi her şeyiyle hazır. Bundan güncellemeyi hemen indirebileceğinizi anlamamalısınız. Bunun sebebi, güncellemenin tamamlanmasına rağmen halen Koreli şirketin güncellemeyi servis etmemesi. Ancak bunun çok uzayacağı düşünülmüyor. Bugün yarın LG’den gelecek bir doğrulama haberinin ardından muhtemelen Mart ayı bitmeden KitKat güncellemesi tüm G2 kullanıcılarının beğenisine sunulacaktır."

anlaşılan o ki . lg uluslararası sürümü tamamladı . sadece türkiyenin onay verip cihazlara güncelleme onayı göndermesini bekliycez. demekki ilk çıkan 4.4.2 lerin hatalı olmasının nedeni buymuş . gerçek sürüm daha yeni yapılmış. bu arada 1-2 gün içinde kesin gelirmiş..

Benim adımı da listeye eklermisiniz. Bide ben yaklasik 5 yıldir Apple kullaniyordum 2. defa android cihaz kullanıyorum ve bu cihaz sayesinde android sevdim. Tabi henuz alisamadigim bir suru ozelligi var,bunlarida bu forum sayesinde cözeceğim inşallah ☺ bide bu kit kat bana da gelmedi, ayrıca bu cihazin yeni mi eski mi versiyon olup olmadigini nasil anliyoruz?

Arkadaslar aranıza katıldım bugün gidip teknosadan 32 gb siyah modelini aldım yanında da kılıf verdiler ama kılıfı yarın alcam Quick kılıfından listeye eklyebilrmisiniz

Tepkiler: Luck Star
Hoş Geldin aramıza . Konu yöneticisi en kısa sürede ekliyecektir senide. bu arada kılıfı yanında hediye vermeleri gayet iyiymiş

aslında görevli saolsun öğrenciyim gurbet eldeyiz dedim o hediye etti acıdı galiba 99 tl lik kılıf

yalnız üzldğüm bir noktası oldu.. oda 3 g ile şebeke üzerinden görüşme yokmuş

yalnız üzldğüm bir noktası oldu.. oda 3 g ile şebeke üzerinden görüşme yokmuş

hangi telefonda var ki şuan yeni çıkanlarda ? ayrıca artık kullanan kalmadı 3g görüntülü görüşme . herkes skype vs. kullanıyor ama yine senin zevkine kalmış birşey bence gereksiz

telefonda radyo uygulaması bulunmıyacak istersen LG bölümünde bulabilirsin . herhangi bir sorun hakkında mesaj atabilirsin tekrardan hayırlı olsun iyi seçim

eyvallah saolasın kardeşim neyse alışıcaz artık

Msj attim ekler simdi

Tepkiler: fantasticomer
Tesekkur ederim net 1484 tl ye aldim, aldigima da hic pisman olmadim. Yillardi ipho.e kullanan biri olarak acikca sunu diyebilirim cihaz muthis,bu ozelliklerde apple cihaz yapsa 2500 tl den asagi yapmaz dı.

Gerçekten çok ucuz . Ben beyaz 16gb orjinal lg garantili olarak kvk dan net 1440 Tl ye aldim... ama 2-3 ay oluyor