★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

nefret46

Üye
Ocak şubat mart derken şimdi de nisanda diyorlar 4.4 güncellemesi için

Valla lg g pro 2 1700 1800tl civarinda çıkarsa ona geçmeyi düşünüyorum . Lg beni pişman etmedi ama yazılım konusunda geride kalıyor özellikle Türkiye ye gelmesi çok uzun sürüyor... lg teknik servisle konuştum ;en stabil ve en hatasız hale geldiğinde yayınlanıcak diyorlar 4.4.2 yi . Heralde fransa almanya da çıkan 4.4.2 ler çakma :/

4.4.2 geldi ama sunucuya baglanmiyor bende :/

avast

Üye
Geldimi suanda

avast

Üye
Performans olarak ozellik olarak ?

nefret46

Üye
bende gelmedi.. son sürüm diyor daha 4.2

Aynen bende de oyle diyo ama cogu kisiye gelmis turkiyede romdan farkediyomus

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Teknosa dan aldım bende. Gelen giden yok.

Gelen çok kisi var gözümle gordum okulda gelir yakinda bize , rom farkindan kaynaklaniyor , birde bende 10c var arkadas 10g den kit kata gecti nasil oluyo

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Bize ne zaman gelecek peki?

Lg canli sohbete sordum çok kisa zamanda gelcek dedi . Seri seri geliyormuş güncelleme . Buyuk ihtimalle gelmeyenlere ayni anda gelcek . Ben burdan yazarim geldigi an

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Çok iyi olur.
Yani bu ay içi gelir mi dersin. ?

Ay sonuna kapmaz bence. Ben lg canli sohbetteki adama baya kizmistim her ulkeye geliyor bize niye yok diye . Gecen arkadas almanya surumunu yukledi telefon kasmaya basladi ama tr ye gelen 4.4.2 de sorun yok. Bence haftaya gelicek.

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Tamam kardeşim. Eyvallah.
Hadi kolay gelsin .

nefret46

Üye
G2 icin nexus 5 teması varmi ? Go, nova gibi launcherler uzerinden değil. Kendi icinde olan marshmalow temasi gibi? Arastirdim bulamadim ya da onereceginiz g2 icin tema yapma programi?