Valla lg g pro 2 1700 1800tl civarinda çıkarsa ona geçmeyi düşünüyorum . Lg beni pişman etmedi ama yazılım konusunda geride kalıyor özellikle Türkiye ye gelmesi çok uzun sürüyor... lg teknik servisle konuştum ;en stabil ve en hatasız hale geldiğinde yayınlanıcak diyorlar 4.4.2 yi . Heralde fransa almanya da çıkan 4.4.2 ler çakma :/
Gelen çok kisi var gözümle gordum okulda gelir yakinda bize , rom farkindan kaynaklaniyor , birde bende 10c var arkadas 10g den kit kata gecti nasil oluyo
Lg canli sohbete sordum çok kisa zamanda gelcek dedi . Seri seri geliyormuş güncelleme . Buyuk ihtimalle gelmeyenlere ayni anda gelcek . Ben burdan yazarim geldigi an
Ay sonuna kapmaz bence. Ben lg canli sohbetteki adama baya kizmistim her ulkeye geliyor bize niye yok diye . Gecen arkadas almanya surumunu yukledi telefon kasmaya basladi ama tr ye gelen 4.4.2 de sorun yok. Bence haftaya gelicek.
G2 icin nexus 5 teması varmi ? Go, nova gibi launcherler uzerinden değil. Kendi icinde olan marshmalow temasi gibi? Arastirdim bulamadim ya da onereceginiz g2 icin tema yapma programi?