★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

noss_bar

Emekli Yönetici
bir ben alamadım fiyatı yüksek gerçi diğer telefonlara göre düşük ama olsun 1799 hala yüksek acelem yok 3 ay kadar sabredelim alınabilir fiyata düşecektir almadan önce bu zaman zarfında rom nasıl yapılır gibi konulari araştırmak lazım sitede doğru düzgün konular yok bir kaç araç buldum türkçe çevirilerini yapıyorum yakında konulari açılacaktır ve bir türkçe kaynak projesi yürütüyoruz ne olduğu belli olmayan romlara mecbur kalmayacaksiniz biraz ilgi ve merakla kendiniz yapabileceksiniz

Tepkiler: nato41

mayls

Üye
slm benıde eklermisin lg g2 16 gb)

Tepkiler: DiaBLoS
Selam beni de ekleyin lütfen yöneticim.

Tepkiler: DiaBLoS

ousta

Üye

Bir kaç yerde denk geldim Aralıkta yayınlanacağı yazılmıştı ama ne denli doğru bilemiyorum! Gerçi benim için fark etmez ama bunu isteyen oldukca fazla cihaz sahibi var inş. yakın bir zamanda gelirde şu LG destek sorunu denilen tabularıda yıkar
Fiyat konusunda kesinlikle haklısınız Ülkemiz için 1000 TL + fiyatların tamamı alım gücüyle paralel olarak oldukca fazla ama yapacakta fazla birşey yok tamamıyla ülkeler arası ekonomi politikası Pahallı bir cihaza sahip olmak istiyorsanız daha fazla ekonomi yapmanız lazım İlerleyen zamanlarda mutlaka fiyat makul seviyelere inecektir. Rom root hack konularıyla oldukca fazla ilgili arkadaşlarımız var mutlaka onlar içinde yararlı olacaktır başarılar diliyorum.

ousta

Üye

baktım ama kanada için güncellemeyi göremedim belkide daha düşmedi

germir

Üye
kanada ya 4.4 yayınlandıysada o romu bizimkilere yükleyebilirmiyiz arkadaşlar (ayrıca diablos benide ekle dostum)

ousta

Üye
Yüklersin kardeşim ama romu bulmak gerek. Sonuçta orjinal rom. Kanada için çıkmışsa avrupada da çıkma ihtimali de yüksek.

ousta

Üye

Bu gidişle gerek kalmayacak Lg Atak yaptı güncellemede

germir

Üye
arkadaşlar lg müşteri hizmetlerinde çalan fon müziğini bilen varmı çok hoşuma gitti

Beyler bir sorum olacaktı ;kamerada bir fotograf cekerken hemen sonra altta onizlemesini acabiliyoruz evet ama bir soru soruyor foto ne ile gosterilsin diyor galeri mi fotograflarmi hatta altta bu sefer daima diye iki şık var.ben yanlislikla daima ve fotografla dedim.onu nasil duzeltebiliriz?
hadi o romu bulalım
bi yardim

Ayarlar-uygulamalar-yanlışlıkla seçtiğin Uygulama-varsayılanları kaldıra tıklayın..

Tepkiler: kezban yenge ve boran9999