Invoke
Üye
bugün yine telefoncuları gezdim bir yere girdim s4 1.400 tlydi dedim abi takas yapalım lg g2yle dedi bir arayıp sorayım dedi aradı sonra üstüne 500 tl vercekmişim 900 tlden sayıyormuş g2yi kalsın dedim başka bir yere girdim s4 varmı dedim var dedi takas oluyormu dedim lg g2yle olur dedi sonra sordum s4 orjinalmi diye spot dedi kafayı yedim genearkadaşlar lg bu kadar kötümü ya samsungun adı çıkmış lg diyince insanlar uzak duruyor
bugün yine telefoncuları gezdim bir yere girdim s4 1.400 tlydi dedim abi takas yapalım lg g2yle dedi bir arayıp sorayım dedi aradı sonra üstüne 500 tl vercekmişim 900 tlden sayıyormuş g2yi kalsın dedim başka bir yere girdim s4 varmı dedim var dedi takas oluyormu dedim lg g2yle olur dedi sonra sordum s4 orjinalmi diye spot dedi kafayı yedim genearkadaşlar lg bu kadar kötümü ya samsungun adı çıkmış lg diyince insanlar uzak duruyor
Bu telefonun bataryasına bir şey olursa, telefon ıskartaya mı çıkıyor, yoksa servis batarya değiştirebiliyor mu?
Emin misiniz,batarya ölünce telefonun atılacağına dair yazı okumuştum.Tabi ki değiştirebiliyor.
Emin misiniz,batarya ölünce telefonun atılacağına dair yazı okumuştum.
Mantıklı olmadığı için ben de anlamaya çalışıyorum.
aynen s4le takas yapmayı düşünüyorumSende G2 var s4 ile mi takas ediyorsun anlamadim..?
aynen s4le takas yapmayı düşünüyorum
vazgeçtim takastan g2mi kullanmaya devam edicem zatenÇok büyük hata yaparsın . Böyle bir hata yapma derim...
vazgeçtim takastan g2mi kullanmaya devam edicem zaten
valla bilader öylesine soruşturmak için çıktım kullandıkça orda burda takas yapasım geldiAga öylesine mi soruşturuyorsun yoksa cidden takas edecek misin? Bence büyük hata edersin...
lg deyince adamı kovuyorlar
Çakallik yapmaya calisiyorlar uyaniklar bir yere girdim s4 diyorum adama adam bana s4minimi diyor varmi boye bir seyO, onların cahilliği ya da çakallığı... =P
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?