★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

banahene

Üye
arkadaşlar şuan istanbul bilişimde 1499 lira olmuş telefon bende kasım 25 te alcam ordan sizinde bilginiz olsun bazı yerlerde hala fiyatı yüksek

G2 yi yeni alacak arkadaşların 32 GB lık olanını takip etmelerini öneririm. 16 GB az gelecektir.

SezaiCan

Üye
Kim nasıl kullanacaksa kendine göre proğramlar yüklüyor cihazına mesela ben: Tek tek yazmayayım Ekran görüntüsü altta

Bunlara ilaveten Gesture Search ve Goggless isimli programları kurdum. Kolay gelsin
bu kjaç gb lik versiyonu ??

HAFIZ 35

Üye
Arkadaşlar Lg g2 de Varsayılan kayıt yerini sim cart yapma yok sanki nasıl yaparız varmı bi bilginiz

ayhan124

Üye
Not 2 kullanıcısıym.telefondan son derece memnunum yanlız arabada tek elle kullanmak buyuk sorun.bu yuzden lg g2 ye gecmek ıstıyorum..o yuzden bırkac sorum var.1..radyo sorununu rootsuz cozebılen varmı.dıscovery de o sorun sony den portlanmıs programla hallolmus..2..telefon kapalı ıken alarm,telı acıp devreye gırıyormu bu samsungta yok nokıada var mesela 3...ne tur bır kullanımda ısınma sorunu olusuyor..aranıza katılmak ıcın aydınlatırsanız sevınırım..tesekkurler sımdıden.

hamdicem

Üye
rehber - seçenekler - ayarlar - gösterilecek kişiler.e gir ayar orda

Tepkiler: secotks

hamdicem

Üye
büyük oyunlar oynarken kameranın altı ısınıyor
rotsun radio yapan yok sanırım

Elektr0

Üye
Samsung Galaxy Note 2 için 4.3 güncellemesi ile telefonu tek elle kullanma modu gelecek aynen note 3 deki gibi

KayraBey

Üye
Lg g2 de ekran görüntüsü nasıl alınıyor?

Lg g2 de ekran görüntüsü nasıl alınıyor?

ekran görüntüsü alacağınız ekrana gelin geri dönüş tuşu(sağ altta radyuslu ok) basılı tutup az yukarı sürükleyin QuickMemo ya gelin parmağınızı bırakın burada çeşitli notlar ekleyebilir silebilir paylaşabilirsiniz Disket resmine tıklayıp kaydedebilirsiniz. Saygılar

Tepkiler: Dede

KayraBey

Üye
Pazar günü denerim

Tepkiler: boran9999
Benide ekleyebilirmisinizSagdaki
Çift hoparlör konumlandirilmis lakin cihazdan baskin olarak sag taraftan ses geliyo bu normal mi?
Sag kismi elle kapattigimda farkettim ses baya bi kesiliyo
sagdaki hoparlör soldaki mikrofon yani 1 tane hoparlör var

Tepkiler: boran9999

LimePie

Üye
32 gb bulursan al bence ama 16lık yeter diyorsan kaçırma telefon 10 numara

Tepkiler: Dede