★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Rootlu bir cihazı rootsuz hale getirmek bir tuşa bakar. Lg servisleri root ta o kadar da katı değil. Ararsanız root yaparsam garanti dışı kalır mi diye sorarsanız tabiiki evet derler ama o kadar da sorun çıkarmıyorlar.

Kaynak verdiğin siteye baktım,bazıları yapamamış,sen denedinmiBen asia firmware kullanıyorum radyo için.Telefonumda rootlu tabi.

Sevgili candeniz_1991 oldukca şık bir arayüzü var boş bir zamanımda bende edineyim bundan hayırlı olsun

Sevgili candeniz_1991 oldukca şık bir arayüzü var boş bir zamanımda bende edineyim bundan hayırlı olsun
Gerçekten güzel arayüzü var ve performansı da iyi. Tavsiye ederim.
Ayrıca şunları da eklemek isterim ;

KayraBey

Üye
garanti işi sıkıntılı olmasa bende yapıcamda garantiden çıkıyormuş ya
Root edilen bir telefon unroot edilebilir.Telefonunuzu root edip gereken işlemleri yaptıktan sonra unroot yaparak eski haline geri dönebilirsiniz.Root olayını bu kadar büyütmeyin.Servislik durum olursa unroot yaparsınız olur biter.

Tepkiler: candeniz_1991
dede şimdi olur ya telefon kitlenir bişi olur hiç açılmaz servis açar root lu der falan

Arkadaşlar telefonu teknosadan almıştım 1 ay önce.Arka tarafında alt kısımda bir haftadan beri şişlikten dolayı kasada çatlamalar meydana geldi.Belki şimdiye kadar 100 telefonum olmuştur,ilk defa böyle başıma birşey geldi.Ben hayret ettim,teknosadakiler de şaşırdı.Bugün verdim telefonu bekliyorum bakalım ne diyecekler.Ayrıca:
Servis ayarlardanda anlıyabilir rootlandığını,Root yaptın daha sonra,tekrar diyelim unroot yaptık eski haline döndürdük.Fakat AYARLAR-TELEFON HAKKINDA-YAZILIM BİLGİLERİ-YAPIM NUMARASI na tıkladığınız zaman Geliştirmeye sahip olduğunuzu yazıyor.Bunu düzeltmek için stock firmware yüklemek zorunda kalıyorsun diye hatırlıyorum.iyi forumlar

Ben 32 gb lıgını nerden bulucam bunun lg türkiyeye geç getiriyo urunlerini diyoduk şimdi sınırlı sayıdamı getiriyo anlamadım

kıymete bindiriyorlar teknosa lara sormayı dene üzerine tıklayıp telefon bilgisi çıkar şahsen ben beylikdüzünden aradım ayırın alıcam dedim gittim aldım