candeniz_1991
Üye
Rootlu bir cihazı rootsuz hale getirmek bir tuşa bakar. Lg servisleri root ta o kadar da katı değil. Ararsanız root yaparsam garanti dışı kalır mi diye sorarsanız tabiiki evet derler ama o kadar da sorun çıkarmıyorlar.Rootlu (Garanti Dışı) cihazlar için çok iyi.Çoğu arkadaş rootlama yapmayabilir.Benim verdiğim link stock firmware cihaz garantili.Root yapanlar senin dediğin gibi,stock firmware kullanmak isteyenler verdiğim adresten radyoyu dinleyebilirler.Bence her ikisinede gerek var.
Tabiiki yaptim ve kullanıyorum. Gayet başarılı radyosu. Lg yi takdir ettim. Vergi ödemeden radyo açıldıKaynak verdiğin siteye baktım,bazıları yapamamış,sen denedinmiBen asia firmware kullanıyorum radyo için.Telefonumda rootlu tabi.
Tabiiki yaptim ve kullanıyorum. Gayet başarılı radyosu. Lg yi takdir ettim. Vergi ödemeden radyo açıldı
Arayüze bakmak için ekran görüntüsü koyarsanız çok memnun olurum şimdiden teşekkürler.
Gerçekten güzel arayüzü var ve performansı da iyi. Tavsiye ederim.Sevgili candeniz_1991 oldukca şık bir arayüzü var boş bir zamanımda bende edineyim bundanhayırlı olsun
Gerçekten güzel arayüzü var ve performansı da iyi. Tavsiye ederim.
Ayrıca şunları da eklemek isterim ;
Tabiiki. Seve Seve yardımcı olurum. Root olayını hallettiginiz zaman gerisi çok kolay.Bilgiler için çok teşekkür ederim aydınlatıcı oldu ilerki bir zamanda sizden yardım isteyebilirim.
senin telefon rootlumu ?Tabiiki. Seve Seve yardımcı olurum. Root olayını hallettiginiz zaman gerisi çok kolay.
Evet.
senin telefon rootlumu ?
garanti işi sıkıntılı olmasa bende yapıcamda garantiden çıkıyormuş ya
Root edilen bir telefon unroot edilebilir.Telefonunuzu root edip gereken işlemleri yaptıktan sonra unroot yaparak eski haline geri dönebilirsiniz.Root olayını bu kadar büyütmeyin.Servislik durum olursa unroot yaparsınız olur biter.garanti işi sıkıntılı olmasa bende yapıcamda garantiden çıkıyormuş ya
dede şimdi olur ya telefon kitlenir bişi olur hiç açılmaz servis açar root lu der falanRoot edilen bir telefon unroot edilebilir.Telefonunuzu root edip gereken işlemleri yaptıktan sonra unroot yaparak eski haline geri dönebilirsiniz.Root olayını bu kadar büyütmeyin.Servislik durum olursa unroot yaparsınız olur biter.
dede şimdi olur ya telefon kitlenir bişi olur hiç açılmaz servis açar root lu der falan
ben ön siparişle aldım 32gbBen 32 gb lıgını nerden bulucam bunun lg türkiyeye geç getiriyo urunlerini diyoduk şimdi sınırlı sayıdamı getiriyo anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?