KayraBey Üye Türe' Alıntı: @LG.G2.32GB Evet baktım. Tamamen transparan yapılabiliyormuş. Yok mu pil süreleri atacak olan ? Genişletmek için tıkla ... Ben aldığım zaman atarım Türe
Türe' Alıntı: @LG.G2.32GB Evet baktım. Tamamen transparan yapılabiliyormuş. Yok mu pil süreleri atacak olan ? Genişletmek için tıkla ... Ben aldığım zaman atarım Türe
LG.G2.32GB Üye Türe' Alıntı: @LG.G2.32GB Evet baktım. Tamamen transparan yapılabiliyormuş. Yok mu pil süreleri atacak olan ? Genişletmek için tıkla ... ne demek transparan bide program kullanışlımı
Türe' Alıntı: @LG.G2.32GB Evet baktım. Tamamen transparan yapılabiliyormuş. Yok mu pil süreleri atacak olan ? Genişletmek için tıkla ... ne demek transparan bide program kullanışlımı
Türe Üye LG.G2.32GB' Alıntı: ne demek transparan bide program kullanışlımı Genişletmek için tıkla ... Transparan ne mi demek ? gözükmüyor yani o kırmızı yer. Bilmiyorum detayına bakamam malum S3 te sanal tuş yok.
LG.G2.32GB' Alıntı: ne demek transparan bide program kullanışlımı Genişletmek için tıkla ... Transparan ne mi demek ? gözükmüyor yani o kırmızı yer. Bilmiyorum detayına bakamam malum S3 te sanal tuş yok.
LG.G2.32GB Üye Türe' Alıntı: Transparan ne mi demek ? gözükmüyor yani o kırmızı yer. Bilmiyorum detayına bakamam malum S3 te sanal tuş yok. Genişletmek için tıkla ... eğer bi cihazda denersen kesinlikle yaz
Türe' Alıntı: Transparan ne mi demek ? gözükmüyor yani o kırmızı yer. Bilmiyorum detayına bakamam malum S3 te sanal tuş yok. Genişletmek için tıkla ... eğer bi cihazda denersen kesinlikle yaz
Invoke Üye LG.G2.32GB' Alıntı: eğer bi cihazda denersen kesinlikle yaz Genişletmek için tıkla ... Sen direk G2de denesene
LG.G2.32GB' Alıntı: eğer bi cihazda denersen kesinlikle yaz Genişletmek için tıkla ... Sen direk G2de denesene
LG.G2.32GB Üye -qarapapaq-' Alıntı: Sen direk G2de denesene Genişletmek için tıkla ... prog ingilizcearkadaşlar cihazı ilk aldığımda %95 şarjı vardı hiç takmadım bitirdim sonra 10 saat doldurdum yanlışmı yaptım
-qarapapaq-' Alıntı: Sen direk G2de denesene Genişletmek için tıkla ... prog ingilizcearkadaşlar cihazı ilk aldığımda %95 şarjı vardı hiç takmadım bitirdim sonra 10 saat doldurdum yanlışmı yaptım
Invoke Üye Artık öyle şeylerin bir önemi yok, %10 filan kalınca şarja tak işte. İlk aldığında saatlerce bekletmek eskide kaldı.
Artık öyle şeylerin bir önemi yok, %10 filan kalınca şarja tak işte. İlk aldığında saatlerce bekletmek eskide kaldı.
LG.G2.32GB Üye -qarapapaq-' Alıntı: Artık öyle şeylerin bir önemi yok, %10 filan kalınca şarja tak işte. İlk aldığında saatlerce bekletmek eskide kaldı. Genişletmek için tıkla ... sene 1925 ozamanlar 43 saat şarj ettiğimi bilirim
-qarapapaq-' Alıntı: Artık öyle şeylerin bir önemi yok, %10 filan kalınca şarja tak işte. İlk aldığında saatlerce bekletmek eskide kaldı. Genişletmek için tıkla ... sene 1925 ozamanlar 43 saat şarj ettiğimi bilirim
LG.G2.32GB Üye PureFood' Alıntı: yirmi dakikada şarjın yüzde doksan inmesi normal yani ? Genişletmek için tıkla ... yanlız oynadığım oyunlar ramı sömüren oyunlar bide yüksek ayarda 3g açık ekran %100
PureFood' Alıntı: yirmi dakikada şarjın yüzde doksan inmesi normal yani ? Genişletmek için tıkla ... yanlız oynadığım oyunlar ramı sömüren oyunlar bide yüksek ayarda 3g açık ekran %100
LG.G2.32GB Üye PureFood' Alıntı: yok ben yanlış anladım pardon mesajı sildim. Problem yok normal Genişletmek için tıkla ... problem değilarkadaşlar fotoğraflarda hani işaretleme yapardık nasıl olurdu o ya toplu paylaşım için ?
PureFood' Alıntı: yok ben yanlış anladım pardon mesajı sildim. Problem yok normal Genişletmek için tıkla ... problem değilarkadaşlar fotoğraflarda hani işaretleme yapardık nasıl olurdu o ya toplu paylaşım için ?
Invoke Üye Birden fazla fotoğraf seçmek için mi? Galeride uzun bas, seçeceğin fotoğrafa sonra, toplu seçme çıkacaktır, diğerlerine de birer tık...
Birden fazla fotoğraf seçmek için mi? Galeride uzun bas, seçeceğin fotoğrafa sonra, toplu seçme çıkacaktır, diğerlerine de birer tık...
LG.G2.32GB Üye -qarapapaq-' Alıntı: Birden fazla fotoğraf seçmek için mi? Galeride uzun bas, seçeceğin fotoğrafa sonra, toplu seçme çıkacaktır, diğerlerine de birer tık... Genişletmek için tıkla ... çıkmadı geçen yaptımda unuttum ya
-qarapapaq-' Alıntı: Birden fazla fotoğraf seçmek için mi? Galeride uzun bas, seçeceğin fotoğrafa sonra, toplu seçme çıkacaktır, diğerlerine de birer tık... Genişletmek için tıkla ... çıkmadı geçen yaptımda unuttum ya
boran9999 Üye LG.G2.32GB' Alıntı: problem değilarkadaşlar fotoğraflarda hani işaretleme yapardık nasıl olurdu o ya toplu paylaşım için ? Genişletmek için tıkla ... Dosyayı açıyoruz Paylaş'a tıkla sec o kadar
LG.G2.32GB' Alıntı: problem değilarkadaşlar fotoğraflarda hani işaretleme yapardık nasıl olurdu o ya toplu paylaşım için ? Genişletmek için tıkla ... Dosyayı açıyoruz Paylaş'a tıkla sec o kadar
LG.G2.32GB Üye boran9999' Alıntı: Dosyayı açıyoruz Paylaş'a tıkla sec o kadar Genişletmek için tıkla ... öyle değil hani 2-3 tnae resim gönderiyorduk
boran9999' Alıntı: Dosyayı açıyoruz Paylaş'a tıkla sec o kadar Genişletmek için tıkla ... öyle değil hani 2-3 tnae resim gönderiyorduk
boran9999 Üye Uygulama / Galeri/ Kamera(farklı bir klasör olabilir/Paylaş (sag üstte çöp kutusunun solunda) / istediğin kadar işaretle / Sağ altta Paylaşa tıkla orda neyle paylaşacaksnız ona tıklayın.
Uygulama / Galeri/ Kamera(farklı bir klasör olabilir/Paylaş (sag üstte çöp kutusunun solunda) / istediğin kadar işaretle / Sağ altta Paylaşa tıkla orda neyle paylaşacaksnız ona tıklayın.
LG.G2.32GB Üye boran9999' Alıntı: Uygulama / Galeri/ Kamera(farklı bir klasör olabilir/Paylaş (sag üstte çöp kutusunun solunda) / istediğin kadar işaretle / Sağ altta Paylaşa tıkla orda neyle paylaşacaksnız ona tıklayın. Genişletmek için tıkla ... thank you varsıyalan rehber kayıt yeri neresi ? nasıl olcak
boran9999' Alıntı: Uygulama / Galeri/ Kamera(farklı bir klasör olabilir/Paylaş (sag üstte çöp kutusunun solunda) / istediğin kadar işaretle / Sağ altta Paylaşa tıkla orda neyle paylaşacaksnız ona tıklayın. Genişletmek için tıkla ... thank you varsıyalan rehber kayıt yeri neresi ? nasıl olcak
HighCore Üye LG.G2.32GB' Alıntı: thank you varsıyalan rehber kayıt yeri neresi ? nasıl olcak Genişletmek için tıkla ... Sim kartına kayıt et
LG.G2.32GB' Alıntı: thank you varsıyalan rehber kayıt yeri neresi ? nasıl olcak Genişletmek için tıkla ... Sim kartına kayıt et