Nextman
Emekli Yönetici
sistemde 19gb boş var kaçtan sonrası kırmızı çizgiEvet telefonu inceledim ilk tavsiyem aşırı uygulama yüklenmemesi yani çok sık bilmediğiniz ve deneme amaçlı özellikle yüksek boyutlu oyunlarda çünkü ekstra hafızası olmayan telefonlarda cache bellek dediğimiz bölümlerinde soruna neden olduğu için donma takılma gibi sorunları beraberinde getirir
Gelelim ram olayına telefonda aynı anda yapacağını işlem 3'ü geçmez bu nedenle günde bir defa yeterli tabi yukarıda bahsettiğim koşullara uymak kaydı ile
anladım oyunları bitirdikçe sileyim yada otgyi yanımda taşıyorumyarısının altına düşürmemeni tavsiye ederim zira nasıl senin kaldırabileceğin ağırlığın bir sınırı var ve kendini zorlamıyorsan cihazdada bunu böyle düşün derim
Elinden dusuremiyorsan doğrudur.Arkadaslar telefonun sarji sanki s4 le ayni gibigeldi bana hizli harciyor sizce nasil
Hacı bak, orda sağ tarafta, bu resmi paylaşmak için linkler yazıyor. "Doğrudan" yazan yerdeki linki kopyalayıp onu kullanacaksın. Sayfanın linkini kullanmayacaksın
NOT: Üstteki fotoğraf LG.G2.32GB isimli arkadaşımıza aittir.
Resim bilgilerinde hiç birşey yazmıyor !
Resmi farklı kaydet masa üstüne at sağ tık özellikler/ ayrıntılar Kaynak yok demek istediğim o
arkadaşım inanmıyorsan gel bak facede aynı fotolarım varBen bilmem, onun attığı linki koydum.
Anlamadım?
arkadaşım inanmıyorsan gel bak facede aynı fotolarım var
bu renkli fotoyu cam 2 uygulamasıyla çektimMesele inanıp inanmama meselesi değil resmin kaynağı neden yok onu anlamadım. Düzenledinizmi acaba? merak ettim Birde ışık yanlış DSLR makinada çekseniz bile bu şekilde verim alamazsınız ışığı iyi ayarlamanız lazım saygılar.
bu renkli fotoyu cam 2 uygulamasıyla çektim
faceme bakarsanız daha çok foto var buraya ekleyemedim bi teamla yaparsan sevinirimAynen, ben de öyle tahmin etmiştim. Efektleri çok güzel olan bir uygulama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?