★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

tamam saolun gençler muhabbet yasakarkadaşlar dün teknosadan kalan 22tllik hediye çekimi kullandım ve 2 adet otg kablo sipariş ettim.
bu sabah geldi elime denedim ve telefonumuz lg g2 otg desteği sunuyor

Tepkiler: Dede ve HighCore

KayraBey

Üye
Bugün telefonu inceleme fırsatı buldum az da olsa. Gerçekten telefon çok güzel. Bana da nasip olur inşaAllah...

Tepkiler: candeniz_1991, Neagf, -Akıncı ve 2 diğerleri
Bugün telefonu inceleme fırsatı buldum az da olsa. Gerçekten telefon çok güzel. Bana da nasip olur inşaAllah...

Başlardada dediğim gibi oldukca başarılı bir cihaz kesinlikle tavsiye ederim. Kamera vasatın üstünde ama inanılmaz değil ,harici bellek olmaması oldukca büyük bir dezavantaj. Geriye kalanlarla şuan G2 ile rekabet edebilecek bir cihaz daha yok Yakında pazarın şeklinin çok değişeceğini umuyorum.

selam admin lg g2 white 16 gb kullanıcısıyım bende bugünden itibaren teknosadan satın aldım abi mükemmel bişey ois kamerada kendini müthiş hissettiriyor

Benide ekleyin arkadaşlar bugün aldımgold bilgisayardan 16 gb siyah

Otg ile hdd'yi bağladım 1080p mkv açıyor ama ses açılamıyor diyor sadece. Ses ne olması lazım?

Nextman

Emekli Yönetici
Farklı bir oynatıcı ile deneyebilirsiniz ayrıca cihazda codec etkenide önemli mkv türleride var çünkü

Nextman

Emekli Yönetici
Evet Player ekstra codec pack yüklenmeside faydalı olur.

Farklı bir oynatıcı ile deneyebilirsiniz ayrıca cihazda codec etkenide önemli mkv türleride var çünkü

Kendi oynatıcısı mkv açtığına göre ses te açması lazım gibime geliyor. Ben yabancı torrent sitelerinden indirdiğim mkv dosyalara mkvgui ile ses ekliyorum öyle izliyorum. Ondan da yapabilir mi diyorum kendi kendime. Evdeki bilgisayarimda bile 1080p dosyalarda atlama yaparken takılıyor. Bunda kesinlikle yok. Bu özelliği beni mest etti...

vay be

Nextman

Emekli Yönetici
Aynen orjin 1080 mkv deneyin ozaman

Nextman

Emekli Yönetici
Evet var arşivimde son yılların başarılı sıkıştırma formatlarından.

Evet var arşivimde son yılların başarılı sıkıştırma formatlarından.
abi peki bu ram temizleme prog var g2nin kendi
ne düşünüyon bu prog hakkında ? günde kaç kez veya haftada yada telefonu açıp kapatalımmı