★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

telefon gerçekten oynadığım oyunlarda farkını koyuyor aga

Suan bilgisayarda biraz isim var.yarın dener,yazarım tamam.iyi geceler

Tepkiler: omursevim
sanal tuşlar benim sinirimi bozdu g pro gibi kapasitif tuş olmalıydı

Fırsatım oldu,tekrar denedim.program açılıyor,hata veriyor ve tuşlara basıyorum hiç bir işlem yaptırmadan sürekli hata veriyor.Ayrıca super su izinleri açık

Tepkiler: omursevim
Fırsatım oldu,tekrar denedim.program açılıyor,hata veriyor ve tuşlara basıyorum hiç bir işlem yaptırmadan sürekli hata veriyor.Ayrıca super su izinleri açık
Tamam kardeşim emeğin için sağol .o apk nın son kullanma tarihi geçmiş sanırım

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Sendenogreniyorum.com daki siteden kılıf için başvuru yapan herkes kılıf alabiliyor mu arkadaşlar ...
Teknosadan cihaz aldım kılıf 1 hafta sonra gönderilecek dediler ...
Gelen giden yok .
Bilgisi olan var mı ?

Tepkiler: Dede

KayraBey

Üye
Sendenogreniyorum.com daki siteden kılıf için başvuru yapan herkes kılıf alabiliyor mu arkadaşlar ...
Teknosadan cihaz aldım kılıf 1 hafta sonra gönderilecek dediler ...
Gelen giden yok .
Bilgisi olan var mı ?
Dostum nedir senin bu teknosadan çektiğin

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Abi beni gerçekten zorluyorlar ...
Yarın diyeceğimi biliyorum . İlla ağzımı bozduracaklar bana ...

Invoke

Üye
Teknosayı ara, yapıştır lafı abi, gerçi laftan anlamıyorlar. Bizim de canımızı vestel sıkıyor kaç haftadır...

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Yarın gerekeni yapacağım ben onlara ...
Bu ne sorumsuzluktur yahu ...
Kılıf hediyeli deniyor orta da kılıf yok halen...

Tepkiler: Invoke

Invoke

Üye
Cidden hiç hizmet yok. Sattıktan sonra rahatlar.Bari arayın bilgi verin ya da bir değil iki hafta deyin. Madem gelmeyecek 1 haftaya... :/Biz de bir şey aldık adam yanlış çekmiş 10 değil 2 taksit yaptılar. Hala düzeltecekler...

Tepkiler: DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Adam bana link attı mesaj olarak teknosadan ...
Sendenogreniyorum.com un linkini işte
Abi burayı doldur fatura bilgileri adres imei nosu falan yaz gönder dedi . Dediklerini yaptım .
Başvurunuz alınmıştır falan dedi işte ekran da ...
Halen gelen giden yok 5-6 gündür ...

Türe

Üye
Tepkiler: Invoke ve Dede

KayraBey

Üye
Airview , smart stay , smart scroll , reading mode , multiwindow , scrapbook daha sayayim mi
Multi window dediğin şey mi Türe? Mesela aynı anda birkaç uygulamanın açık olması. Video izlerken mesaj yazma gibi...

Bende telefonu teknosadan aldım.Aynı şekilde bana da söylediler.Dün Lg firmasını aradım.Telefondaki bayan Tamamlanıncaya kadar bekleyeceksiniz dedi.Şok oldum,bende 6 ayda tamamlanirsa o kadar beklicemmi dedim.Bize söylenen budur dedi.Bekliyorum

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Serdar kardesim ney tamamlaninca ?

2222 kişi.Titanium backupla yedeklemede yaptim.Root,yedekleme derken,ileriki günlerde custom rom yuklerim insallah.Suan orjinal yazilimi(firmware) aramaktayim.

KayraBey

Üye
Cihaz İstanbul Bilişim'de 1.499 liraya satılmaktadır.Alacak olanlara duyurulur...

Invoke

Üye
Cihaz İstanbul Bilişim'de 1.499 liraya satılmaktadır.Alacak olanlara duyurulur...

16GB değil mi? İstanbul bilişimin ne farkı var? Hiç alışveriş yapan oldu mu? İnternette kötü yorumlar okumuştum ben.