dragonmhmt
Üye
Dosyalarimdan resim müzik vs elle yedekle bilgisayaraarkadaşlar az önce lg back up ile yedekleme yaptım. Dosya yöneticisinden baktığım zaman toplam 9 gb olan dosyalar, yedekleme dosyasında 2 gb görülüyor. Bu durum normal mi? Telefona hard reset atacam. Dosyaların tam yedeklenmesini istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Eyvallah kardesim sagolasin.Dosyalarimdan resim müzik vs elle yedekle bilgisayara
LG backup ile rehber mesaj vs yedek le onuda pc at Sıkıntı olmaz
Bende gecmeyi dusunuyorum ama su lollipop root olayi pc lazim bendede yok hem de bana karisik geliyo daha gecen gun telefinu cokerttim kitkattayken soyle guzelce linkle anlatacak varsa twrp falan hayir duami alir6 saat normal mobil veriyle kullanımda çok bile ben dün 3g 2g akşama kadar akşamda wi-fi 5 saat ekran aldım çok iyi bence oyun falanda oynadım 3g kullandım genelde .
Lolipop cloudy 3.3 ten iyi rom yok sarj stabilite bakımında çok başarılı . Başka rom deneme bile .
LG backup 'tan olanları LG backup klasoru var oraya olması lazım daha önce LG backup kullanmadım hiç ben ama öyle biliyorum .Eyvallah kardesim sagolasin.
Bi de resetten sonra yedekleme dosyasini dosyalarimin icine mi atacağım?
Lolipopta root atmam gerekmedi kullandığım romlar hep root vardı lolipop root atmasını bilmiyorum ama basit birşey bilgisayarda cmd ile birşeyler yapılıyor bir programla nette yazar tek tek adımları uygularsan sorun olacağını sanmam .Bende gecmeyi dusunuyorum ama su lollipop root olayi pc lazim bendede yok hem de bana karisik geliyo daha gecen gun telefinu cokerttim kitkattayken soyle guzelce linkle anlatacak varsa twrp falan hayir duami alir
Kullanıma göre değişir. Fazla oyun oynamazsan ortalama 6 saat alirsin. Ama dediğim gibi kisiye gore değişir.beyler bende herkes gibi g2 ile g3 arasında kaldım. G2 kaç saat ekran süresi veriyor bilgi verirseniz sevinirim
G3 alınmaz kardeşim g2 dururken birde cloudyfa 'nin g4 port rom yuklucen g4ten daha iyi olacak sarj performans 10 numara şişme vs yok zaten .beyler bende herkes gibi g2 ile g3 arasında kaldım. G2 kaç saat ekran süresi veriyor bilgi verirseniz sevinirim
Daha önce yedekleme yapan biri yardımcı olabilir mi?
tamamdır o zaman. başlıyorum formata.Dostum fotograf video rehber mesajlar takvim alarm kayitlari uygulamalarin hepsi sorunsuz yedeklenir sadece oyunlar data olusturdugundan yedeklenmez ona dikkat et sadece
tamamdır o zaman. başlıyorum formata.
Bir sey soracaktim ben indirdigim muzikleri muzik calar gormuyor nasil gosterebilirim
Orda zaten hocam ilk kez otgden attim gordu sonra internetten indirdim music klasorune gormuyorDosya yöneticisinde music klasörü var oraya at her klasörü görmeyebiliyor Müzik Çalar.
Albümler müzikler arasında gezin biraz görür.Orda zaten hocam ilk kez otgden attim gordu sonra internetten indirdim music klasorune gormuyor
Cihazi yeniden baslattim gordu hocam.Albümler müzikler arasında gezin biraz görür.
Telefonun modem dosyası ışte cekimle ilgiliBaseband olayı nedir
Su an v3.2 kullanıyorum bariz bi sebeke çekim gücü düştü
Ne yapmam gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?