★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

66muko

Üye

Arkadaşlar telefon açılışta ses efektini nasıl kaldırabiliriz açılırken sesiz açılmasını istiyorum lolipopa güncellemesinden sonra nerden kapatılır bilemedim

Arkadaşlar telefon açılışta ses efektini nasıl kaldırabiliriz açılırken sesiz açılmasını istiyorum lolipopa güncellemesinden sonra nerden kapatılır bilemedim

İşaretli yeri tamamen kısarsan açılışta ses gelmez.

avast

Üye
Bumu kullanici klubu bende xaha aktif bisey bekliyofum modasimi gecti acaba

Maxicep gittikce gereksizlere kayiyo kullanicilara bakilirsa ilk sayfada sayi muthis ama forum can cekisiyo kuraklik heryere yansiyo tabi.

Tepkiler: The SLayeR, avast, B.A.R.O.N ve 1 kişi daha

avast

Üye
Valla bilemeeim 5 jelatin aldim 7 liraya paket hic hasar gormemis ama bukuk duruyo yapistirsam yapisir ama adama mesaj attim bakalim ne diyevek
Maxicep gittikce gereksizlere kayiyo kullanicilara bakilirsa ilk sayfada sayi muthis ama forum can cekisiyo kuraklik heryere yansiyo tabi.
Katiliyorum donanim haber falanda herkes ilgilenmiyo ama cok kalabalik ama en azindan cevap bulabiliyoruz
5 tanesi 7.70 tl ye ekran koruyucu aldim inanilmaz kalitesiz cikti goruntu kalitesini baya dusurdu ya

Tepkiler: dragonmhmt
Jelatinsiz kullan ben öyle kullanıyorum çizik yok şükür inş olmazda [emoji1]
Ne jelatin ne kap

avast

Üye
Dusmezde insallah

Tepkiler: dragonmhmt

ERHAN58

Üye
kilit ekranına yazı yazılabilir mi bildirim şeklinde

66muko

Üye

Ne oldu aklima geldi bende kullandam diyodum
Ama video izledim cok cok yavasmis kitkata gore
Sırf sarj için geçeceğim lollipop kullanıyorum 3g kullanmaya elim varmıyor içiyor birazcık sarji[emoji1]
Ben full 3g kullanmak istiyorum ve geceyi de geçirsin bir zahmet 3000mah yani [emoji1]
Lollipop akıyor ama sarj da akıyor .

avast

Üye
Sen bi gec begenirsen ende geceyim yalniz lolipopta bataryayi 1900mah gosteriyor cpuz

Sen bi gec begenirsen ende geceyim yalniz lolipopta bataryayi 1900mah gosteriyor cpuz
Cpu z bakma sen yanlış gösteriyor
Video izledim şimdi galerideki açılış sürelerinde jb yavaş kalıyor ms olarak ama fark var biraz hissettirecek kadar .
Lollipop kitkata göre çok iyi jelly beanda baya hız düşüşü olacak yani ama şarjın kitkata göre çok daha iyi olduğunu biliyorum .