★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Cyanogenmod 12 offical sürüm an itibariyle lg g2 için çikmistir akşam yükleyip nasıl birşey olduğunu yazarim..

Son düzenleme:
Tepkiler: dragonmhmt ve lazye
Lolipop gelsede şu rom işine girmesem bu gidiş girecem gibi

ben yükledim arayüz ve geçiş efektleri mükemmel ancak bazı eksiklikler var bunları 1hafta içinde güncellemeyle vericeklermiş mesela navbar butonları yer değişmiyor gibi..

Tepkiler: dragonmhmt
Okulda telefon elimden kaydı betona düştü. Hem de ekranın üzerine. Aklım gitti yerden alıp bakarken. Allah'tan slim armor takılıydı. Bi problem çıkmadı Tek problem gece yatarken telefonu sessize alıp sabah uyandığımda normal moda almış olması.

Tepkiler: Luck Star ve lazye

o daha büyük sorun romdan kaynaklanıyor galiba g3 romlarda veya başka romlarda olmuyor sadece stock romda...

Anil-D

Üye
lg g2 kullananlar ekran ve sarj suresi atabilirmi

Esimin cihazindan gunluk ortalama 5 dk konusma harici eline aldigi yok 7.5 gune denk geliyo tam 5110 bile dayanmaz bu kadar

Daha 25 saati de var

Tepkiler: lazye
Dostum kac aykikla ne ilgisi var bunun gittikce performansi dusen bataryalar yok artik.Eski bi deger bu cihaz o zamanlar 8 aylikti suan 1 seneyi gecti durum hala ayni yeni bi deger olunca onu da atarim.G2 yi sarj konusunda arastirmana incelemene gerek yok ozelden de konustuk senle suan sarji en iyilerden biri.

Anil-D

Üye

slim armor kılıf kullanan var mı?

marist

Üye
Launcher programlari cok sarj yer mi ? Yoksa normal bir uygulma gibi mi yer ?

Lolipop video geldi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Tepkiler: as467
O ikonlar ne oyle G2 G3 karmasi begenmedim pek