dragonmhmt
Üye
ön kamera benide tatmıin etmedi heleki stok g2 romunda çok kasıyo felan g3 romu yükledim kasma gitti fakat işte kalite berbatselamin aleyküm lg g2 aldim yeni ama telefonun kamerasi umdugum gibi hic degil afedersiniz bi b.ka benzemiyo geceleri on ve arka kamera rica etsem bunu duzeltmenin bir yolu var mi varsa nedir yardimci olursaniz sevinirim telefon gayet guzel kamera konusunda berbat
aynen durduk yere şu kadar bytes kullanıldı kullanım miktarı 1 lira bildirimi geliyor.Sinirden paket alacam artıkLolipop ile çözülür belki bu durum daha öncede görmüştüm böyle olanları belki bendede oluyordur arada bir telefon kendi kendine bildirim veriyor kullanılan miktar 1 kalan tl 2 diye bende paket olduğu için tl kesilmiyor ama paket olmasa kesebilir sanırım
evet kamerası iyi değil karanlık çekimlerde çok bekletiyor.Eski telefonum daha seri çekiyordu.Fotoğraf çekiyorsun millet beklemiyor çekti zannediyor kamera yürürken çekmiş çıkıyorselamin aleyküm lg g2 aldim yeni ama telefonun kamerasi umdugum gibi hic degil afedersiniz bi b.ka benzemiyo geceleri on ve arka kamera rica etsem bunu duzeltmenin bir yolu var mi varsa nedir yardimci olursaniz sevinirim telefon gayet guzel kamera konusunda berbat
aynen öyle.Neyse sen yeteneklisin yada şanslısın profile bakarsak kaç tane telefon değiştirmişin öyle? bununda icabına bakarsınVay abi ya. Foto cekelim dedik rezil olduk bu nasil bi kameradir sozde 13mp
Ekrandan yana sikintim yokda iste kamerasi kotu geldi artk yoksa cok sevmistim g2 yi en iyisi ip5 e geciyim artkaynen öyle.Neyse sen yeteneklisin yada şanslısın profile bakarsak kaç tane telefon değiştirmişin öyle? bununda icabına bakarsınBirde birşey soracam ekranı beyaza alınca üst taraflarda hafif sarılık var mı sanki sarı ışık tutuyorlarmuş gibi? şu pixel test uygulamalarında ve telefon test kodundaki ekran testinde bakınca belli oluyor.
değerler iyi normal kullanımda 2 gün rahat giderEkran parlaklığı %50 ve otomatik seçili
Samsung Galaxy S4 aldım tekrar iyi ki de bunu aldım kurban olurum samsunga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?