The SLayeR
Üye
Tamamdır kardeşim aklımda olsun bunlarTabiki her zaman yardımcı olurum zaten 2 tema paketi 1 de ikon paketin var favorimdir efsanequickmemo için skitch adli program var indir bi bak istersen alttan çekilip gelen kısa yollara ekleniyor cm de quick memo gibi oluyor bir de clipper adli program var lgdeki kopyala dediğin şeyleri hafızada tutuyor ya cm de yok ama programla halloluyor quickremote yükleniyor zaten ..
Çok fazla aktif olmadıkça bence alınır 4 saat ekran süresi. Benim pilde sorun var mi yok mu anlayamadım ki , sorun olduğunu bilsem garantiye gonderirdim, ama tamire giden telefonda da hep sıkıntı oluyor o yuzden de useniyorumBen bugün %100 ve %100 otomatik parlaklıkla, çoğunlukla mobil veriyle, Clash of Clans ve Dead Trigger 2 oynadım; kısaca telefonu ağlattım. 4 saat ekran süresi aldım. Bu telefon beni büyülüyor, nazar deymesin.
İyiymiş oyun da dahilse baya iyi.Aşırı kullanmama ve telefonu zorlamama rağmen en kötü 3 saat ekran süresi alıyorum orjinal romla.
@Luck Star internal storage dahil wipe atıp otg kablosu yardımıyla cm romu attım. 1 sorum ve 2 ricam var. Kendimiz zil sesi ekleyemiyor muyuz? Rica olarak da QuickMemo, QuickRemote gibi LG uygulamalarını kullanıyorsan ve kullandığın tema paketi veya ikonların linkini atar mısın? Çok sordum, kusra bakma.
Çok iyi
Sebeke üzerinden gun boyu internetteyim oyun oynamadan ve ekran parlakligi %100 otomatik konumda.Gunler suren ortalama bi kullanimda degil 17 saatlik kullanimda alinmis bir deger.
Çok iyi
Buda benim 27 saatlik kullanım ve karışık internet oyun uygulama paket veri ile
G2 mi aldın ?Benide ekleyin
Evet 16 gb sorunsuzG2 mi aldın ?
Şaka. Gibi antutudan 27k aldi
Z1compact bile 40k aldi
Hayırlı olsun da amma zenginsin he, karar ver artık.Benide ekleyin
Almışken 32 alsaydın, sıkıntı olur ileride.Evet 16 gb sorunsuz
Z1 Compact HD olduğu için işlemciye daha az yük biniyor. AnTuTu zaten çöp.Şaka. Gibi antutudan 27k aldi
Z1compact bile 40k aldi
Compact sonuctaBahsi geçecek bi uygulama degil zaten.
Bu arada z1 compact da kötü bir telefon degil.
Hayırlı olsun pişman etmez asla seniEvet 16 gb sorunsuz
Hayırlı olsun.Evet 16 gb sorunsuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?