★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

2495243

Kapalı Hesap
Neye dayanarak söyledin bunu ?

Bence kesinlikle bu 3 telefon arasından G3 alınmalı...
Sorulariniza yanit vereyim malzemedeki plastik hissiyati devam ediyor, kamera sensoru g2 ile ayni ram desen 16 ligin ayni, pil ayni islemci de cok farkli degil acikcasi tek fark yazilim ve 2k ekran. Ben eger z2 ve m8 e butcem yetmiyorsa g2 alırım yetiyorsa g3 almam bunlari alirim. Pil omru bakimindan malzeme kalitesi bakimindan cok geride kaliyor g3 hicbir markanin koru korune fani degilim tamamen objektif konusuyorum. Ha z3 cikacak yakinda 6 ayda bir model çıkaran sony almaktansa htc one m8 almak en iyisi orasi ayri tabi

m8 i bgun inceledm ne bekledim.ne cikti uzaktan tasarimi daha ii dryomus bnce

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Kılıf muazzam ...
Telefona apayrı bir hava kattı ... Kalitesi , tasarımı 10 numara bir kılıf arkadaşlar ...

Ekli dosyalar

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Arkadaşlar garanti olarak lg türkiye mi iyi , yoksa başarı garantili mi iyidir ?

vla abi yalanim olmasin cvremde lg kullnan akrblrim arkdslarim var bna iyi oldgunu solemislerdi srunlarinin hmn giderldgini solemislerdi hp tabi benim isim dsmedi dusmesinde basari ya gelirsek ben nedense iyi gormuyorum abi yane her urunun kndi marka servsinde tamir vb isleminde olmasi gerktgini dsunuyorum bnce lg den ver

Tepkiler: DiaBLoS

2495243

Kapalı Hesap
Ne gibi farkı var kardeşim .

Başarı da iyi bir garanti firması diye biliyorum .
LG G3 siparişi vermeyi düşünüyorum 3-4 gün için de ... 1.775 TL Her ikisi de ...
Kardesim buyur
Kilifi da alir almaz lg facebook sfna bak bedava kampanyasi vardi

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Kardesim buyur

Sağlam ürünlerdir değil mi kardeşim ?
Kardesim buyur

Bende buna bakıyordum

Tepkiler: Dede

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Sahibinden de 1.500 e veren var nakite çevirmek için. Vatan bilgisayardan falan alınma 3-5 günlük teller var. 1600-1700 arası..

Vatandan almam hocam .
N11 UYGUN gibi gözüküyor sanki .

DDPROG

Üye
Beyler G2 ye recovery yüklesek servise gönderirken recovery i kaldırmamız mı gerekiyo

2495243

Kapalı Hesap
Sağlam ürünlerdir değil mi kardeşim ?

Bende buna bakıyordum

Lg turkiye garantili 1 hafta icinde kosulsuz sartsiz iade begenmezseniz direk olarak iade edebilirsiniz