Lg G2 Kapakli Kiliflarda Marka Tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

germir

germir

Üye
    Konu Sahibi
Lg G2 Kapakli Kiliflarda Marka Tavsiyesi
SELAM ARKADAŞLAR LG G2 TELEFON İÇİN ORJİNAL KAPAKLI KILIF HARİCİNDE NİLLKİN ROCK VAİO MARKALARDAN TAVSİYE EDECEĞİNİZ MODEL MARKA HANGİSİDİRpencereli kılıfların hepsinde bu Quick window özelliği çalışıyormu

Luck Star

Luck Star

Üye
spigen silim armor

• Beğen
Tepkiler: kezban yenge
germir

germir

Üye
    Konu Sahibi
spigen slim armor kaba kalın gösterdiğini söylüyolar pencereli modelden düşünüyorum orjinali pahalı bi kaç marka var 40 50 tl gibi onlar nasıl bilmiyorum işte uyumu telefona oturması

kezban yenge

kezban yenge

Üye
Hiç te kaba durmuyor.Biraz ağırlaştırıyor.Karizmatik gösteriyor telefonu. Tavsiye ederim slim armor'u.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Slim Armor spingen aldım bende internetten.
Telefon da güzel duruyor ama kalın da gösteriyor hani .
Şu an orjinal kılıfını kullanıyorum . Süper ...

Luck Star

Luck Star

Üye
Quickwindow var bende ama cakmasi oldugu halde orjinalinden iyi arkasi plastik degil on yuzeyi gibi desenli bi yuzeyi var tek sıkinti oyun oynarken olmuyor

germir

germir

Üye
    Konu Sahibi
bende Quickwindow çakmasınsan aldım iyi güzelde kılıfın kapağı açıyorum ekran direk açılıyor bu güzel kapağı arkaya çevirdiğimde bazen kapağı kapatınca pencereye çıkan saat v.s şekiller kılıfın kapağını arkaya çevirdiğimdede çıkıyo sizdede oluyomu

Luck Star

Luck Star

Üye
Bende olmuyo o kapagi cozemedim zaten yakinlik sensoruyle mi devreye giriyo acaba

germir

germir

Üye
    Konu Sahibi
kapaktanmı oluyo telefondanmı oluyo bende çakmış değilim meseleyi kılıfın yerine karton kağıt gibi bişey kestim penceresinide bire bir yaptım ama işlev yapmıyor.kapakta bi numara var sanırım :)))

karayel90

karayel90

Üye
Orjinali iyidir orjinalinden al derim

germir

germir

Üye
    Konu Sahibi
aldığım kılıfı orjinali ile bire bir karşılaştırdım nokta kadar bi değişik yerini göremedim :)) arkadaşta şaşırdı hangisi orjinal bunun şimdi diye