Lg G2 Kamera

avast

Üye
Arkadasta sarsintidan dolayi bulanik demek istemis sanirim

Invoke

Üye
Galiba. Ama bende ois sorunsuz calisiyor. Tabikide fazla sarsıntı olunca onu engelliyemiyor ama yinede normal kameralara gore gayet tatmin edici

OIS'i çok başarılı değil zaten. Yani demek istediğim, normale göre iyi ama mesela 1020'nin OIS'i kadar başarılı değil.

messevim

Üye
    Konu Sahibi
O kadar reklam yaptılar. Yok tavuktan ilham aldık yok bilmem ne ... doğrusu kamerası beni hayal kırıklığına uğrattı. Gündüz çekimleri iyi ama biraz zoom yapınca görüntü berbat oluyor. Gece çekimlerini ise hiç sormayın... Bunlar donanımla alakalı sanırım. Güncelleme falan ile düzeltileceğini zannetmiyorum. Ben çoğunlukla kamera ağırlıklı almıştım bu telefonu ama beklentilerimi karşılamadı. Kamera konusu yüzünden sanırım lumia lara yöneleceğim artık..

Nokia N8 kullandım.4 yıllık telefon. onun kamerası bana göre daha güzeldi. OİS mois hikaye...

Tepkiler: rodinatr

avast

Üye
1020 beni etkiledi acikcasi

avast

Üye
Okadar lensi koyacak yer

fk555897

Üye
G2'nin kamerası bildiğim kadaıyla en iyi kameralardan biri. Senin telefonunun kamerası çok kötü çekim yapıyorsa servise götürmende fayda var.

G2'nin kamerası test ettiğim kadarıyla segmentine yakışmıyor arka kamera orta halli geldi de ön kamera kötü geldi gözüme.
Fps ayarı nereden değiştiriliyor

FPS ayarını manuel olarak değiştirme imkanı yok şu an bildiğim kadarıyla.3. parti yazılımlar olabilir fakat telefon o çözünürlükte çekebileceği maksimum FPSde çeker mantıken.Düşürmenin de bir mantığı yok açıkcası.

rodinatr

Üye
Bende g2 alacaktım taaki kamera karşılaştırması yapana kadar.. İp 5s kullanıyorum 8mp kamerası var birçok yerde karşılaştırma yaptım gece gündüz ve gerçekten g2 çin malllarındaki kamera gibi duruyor yanında.. Kameradan bişi olmaz diyip almayın sonra pişman olursunuz

messevim

Üye
    Konu Sahibi
O kadarda değmedik yav. Kullandıkça ve diğer telefonlar ile karşılaştırdıkça G2 nin kamerasını sevmeye başladım. Kendi rakipleri arasında bence en iyilerden.

rodinatr

Üye
O kadarda değmedik yav. Kullandıkça ve diğer telefonlar ile karşılaştırdıkça G2 nin kamerasını sevmeye başladım. Kendi rakipleri arasında bence en iyilerden.
En iyisi olamaz onu bi unut ama insan daha iyilerini gördükten sonra anlıyor zaten sen hangi rakiplerinden bahsediyorsun

messevim

Üye
    Konu Sahibi
En iyisi olamaz onu bi unut ama insan daha iyilerini gördükten sonra anlıyor zaten sen hangi rakiplerinden bahsediyorsun
Genel anlamda en iyisi demedim zaten. Örneğin S4 ün kamerasından. Discovery 2 nin kamerasından, hanımın kullanmış olduğu iocean x8 (13 mgpxel) telefonun kamerasından..

rodinatr

Üye
Genel anlamda en iyisi demedim zaten. Örneğin S4 ün kamerasından. Discovery 2 nin kamerasından, hanımın kullanmış olduğu iocean x8 (13 mgpxel) telefonun kamerasından..
S4 ün kamerası g2 den daha canlı. Discovery 2 değil elite ile karşılaştır. İocean yerinede xperia z1 ile katşılaştır

messevim

Üye
    Konu Sahibi
S4 ün kamerası g2 den daha canlı. Discovery 2 değil elite ile karşılaştır. İocean yerinede xperia z1 ile katşılaştır
Aksine G2 nin kamerası daha canlı. Bizzat arkadaşın telefonu ile karşılaştırdım. Discovery elite G2 den 1 yıl sonra çıkmış bir telefon. Megapixeli de daha yüksek. Xperia z1 şüphesiz g2 den daha kaliteli. Kamera konusunda..