LG G2 Hiç Açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

bela20122

bela20122

Üye
    Konu Sahibi
LG G2 Hiç Açılmıyor
iyi günler arkadaşlar lg g2 telefonum var telefona rom yüklerken kendiliğinden kapandı ve bi daha açılmadı ne lg logosu geliyor ne başka bişey tık yok brıck oldu galiba servise gönderdim 40 gün sonra geri geldi telefonu yapmadan göndermişler çaresiz kaldım önerisi olan ya da bilgi verebilecek arkadaşlar yardımınızı bekliyorum ...

KacakMazot

KacakMazot

Üye
Önerim yok ama bende geri dönüş yapmayı düşünüyordum lg g3 seni görünce tırstım. Geçmiş olsun.

askımm

Üye
g.o hocam tek care baska servise vermek garanti kapsamındamıydı normal telefoncuyamı verdin illaki olmadıysa sorununu slerler belki olmuo susu yzünden die tlefon romdan çöktüyse en ktü ihtimal yeni rom yüklebir bu zamanda replika cihazlar bile kurtarılıo bununda caresi vardır :):)

Luck Star

Luck Star

Üye
ses kısma ve güç tuşuna lg logosu gelene kadar basılı tut gelince bırak sonra hmen tekrar aynı tuşlara bas
bunu yapınca TWRP gelirse bi şansımız var demektir oda olmazsa.

telefonda ses açma tuşuna basılı olarak telefonun usbsini bilgisayara tak ekranda dowload mode gelmesi lazım

dene eğer olursa yardımcı olucam.

bela20122

bela20122

Üye
    Konu Sahibi
ses kısma ve güç tuşuna lg logosu gelene kadar basılı tut gelince bırak sonra hmen tekrar aynı tuşlara bas
bunu yapınca TWRP gelirse bi şansımız var demektir oda olmazsa.

telefonda ses açma tuşuna basılı olarak telefonun usbsini bilgisayara tak ekranda dowload mode gelmesi lazım

dene eğer olursa yardımcı olucam.

yok kardeşim ben zaten kendim romlarla falan uğraşıyorum yani g2 ye rom atıyodum süreklide bu defa öyle bişey değil işte, ne yaptıysam telefon açılmıyor hatta onu bırak şarja taktığında telefonun bildirim ışığı yanıyorya kapalı olsa bile, ha o ışık dahi yanmıyor telefon resmen öldü ya ..
Önerim yok ama bende geri dönüş yapmayı düşünüyordum lg g3 seni görünce tırstım. Geçmiş olsun.

kardeş sanada lg yi tavsiye etmiyorum yani servis durumu berbat evet lg çoğu markalara göre daha güzel cihazlar üretiyor ama samsungda kullanmış biri olarak lg den soğudum samsungu tercih ederim..

Rainesto

Rainesto

Üye
Servis ne deyip yapmamış acaba

bela20122

bela20122

Üye
    Konu Sahibi
g.o hocam tek care baska servise vermek garanti kapsamındamıydı normal telefoncuyamı verdin illaki olmadıysa sorununu slerler belki olmuo susu yzünden die tlefon romdan çöktüyse en ktü ihtimal yeni rom yüklebir bu zamanda replika cihazlar bile kurtarılıo bununda caresi vardır :):)

inşallah çaresi vardır kardeş..servise tekrar gönderdim bakalım sözde 2 haftaya gelcek cihaz gelince görüşlerimi yazarım ..yapılmamış olursa başka çare düşüncez artık .
Servis ne deyip yapmamış acaba

gönderdikleri kağıtlarda bi sürü saçma sapan şey yazıyordu yani şöyle söyliyim telefona sadece şöle bi bakmışlar galiba ; ekranda çizikler var kasa çizik falan gibi saçma sapan şeyler yazıyodu yaktım zaten kağıtları

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Belki sarjı yoktur bazen bu tür şeyler gözden çıkabilir.

mrzstyl

mrzstyl

Üye
hard brick gibi gözüküyo hastanın kurtarılmasına pek ümit yok :cnfsd:

interka

interka

Üye
bende g2 kullanıyorum ekranın ust kısmı calışmıyordu servise yolladım 6 gun içinde ekranı degiştirip yolladılar bence servisleri iyi çalışıyor

Darqos

Darqos

Üye
Format at

bela20122

bela20122

Üye
    Konu Sahibi
saolun arkadaşlar anakartı değiştirip gönderdiler telefonu 2 ay uğraştım ama yaptırmayı başardım :)