LG G2 hakkında birkaç sorum var

Sponsorlu Bağlantılar

Fantastik20

Fantastik20

Üye
    Konu Sahibi
LG G2 hakkında birkaç sorum var
Arkadaşlar yazın çalışıp lg g2 almayı düşünüyorum fakat bir kac sorum var :

1) 4.4.2 kit kat güncellemesinden sonra şarz durumu çokmu düştü ?

2) Telefonu güncelledikten sonra factory set atmak gerekirmi

3) 4.4.2 kit kat güncellemesinin dezavantajları neler

marist

marist

Üye
1. Bana fazla bir düşüş gibi gelmiyor , az bişey var sanki ama bazılarında tam tersi daha da iyi gittiği söyleniyor.

2. Hayır gerektirmez.

3. Bana göre hiçbir dejavantajı yok şuanda . :)

Çok güzek ve hoş bir telefon , çok memnunum. Öneririm size.

Fantastik20

Fantastik20

Üye
    Konu Sahibi
1. Bana fazla bir düşüş gibi gelmiyor , az bişey var sanki ama bazılarında tam tersi daha da iyi gittiği söyleniyor.

2. Hayır gerektirmez.

3. Bana göre hiçbir dejavantajı yok şuanda . :)

Çok güzek ve hoş bir telefon , çok memnunum. Öneririm size.
eyw lg g2 hayranıyım içimi rahatlattım
nasipse yazın alacam rengine karar veremedim iki renkte güzel gözüküyo ama

marist

marist

Üye
eyw lg g2 hayranıyım içimi rahatlattım
nasipse yazın alacam rengine karar veremedim iki renkte güzel gözüküyo ama
Valla bende HTC One ile onun arasında kalmıştım sonra G2 almaya karar verdim. Hayran kaldım ve iyiki almışım :)

Fantastik20

Fantastik20

Üye
    Konu Sahibi
Valla bende HTC One ile onun arasında kalmıştım sonra G2 almaya karar verdim. Hayran kaldım ve iyiki almışım :)
ben lg g2 yi gördükten sonra diğer telefonlardan soğudum valla

sasua42

sasua42

Üye
Hayır şarj durumu düşmedi bana rahat 18 sat gidiyor ve buna oyun müzik internet de kat yaklaşık 4,5 saat ve ya üstü ekran süresi de var

Son düzenleme:
*<hayta>*

*<hayta>*

Üye
rengine almaya gidene kadar ben de karar verememistim sonra klima arkadaki isigi geldi ve o isigin gece falan daha cok dikkat cekmesi icin siyah olsun dedim oysaki eski telefonumdan oturu beyaza niyetliydim.iyi ki siyah almisim kilifi da ayni renk takinca hafif los ortamda video falan izlerken telefona dair hicbirsey goremiyorsun kapkara ve dikkatini hicbir sey dagitmamis oluyor.guncelleme sorununa gelince ben destek hattina e mail atmistim klasik bununla ilgili yeni bi guncelleme calismamaiz devam etmektedir diye cevap attilar bakalim cok kucuk bi dusus var ama artisina degiyo kesinlikle,ayrica ekleyeyim cift tiklamasi eskisine gore fark edilir derecede stabillesti bu da cok onemli,cunku takilmalar oluyordu.ozet olarak android sevenler alirsa pisman olmaz

sasua42

sasua42

Üye
Lg g3 çok güzel ya

turgutilbars

turgutilbars

Üye
Dandik arayüzlü telefonlardan nefret ederim. Herşey Güzel hoş da o arayüz çok dandik. Hantal :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt