LG G2 güncelleme nisanın son haftası gelecek

Sponsorlu Bağlantılar

Türkbey___

Türkbey___

Üye
    Konu Sahibi
LG G2 güncelleme nisanın son haftası gelecek
Evet arkadaşlar malesef ama durum bu az önce müşteri temsilcisini aradım nisanın son haftası dedi, kapatıp tekrar aradım başka bir temsilci ile görüştüm o da aynısını dedi. Boş yere beklemeyin bunlardan bir halt olmaz emin olun mayıs ayını da bulur.

ahmith

ahmith

Üye
Şeytan diyo sat git bi 3310 al. Oh miss ne guncelleme bekle ne de bisey. Zaten tweetle youtube da yasak. Hep mi Turkiye de olur boyle seyler. Avrupaya kitkat martta geldi bize yine ekime kaldi

• Beğen
Tepkiler: Türkbey___
Türkbey___

Türkbey___

Üye
    Konu Sahibi
yaptıkları çok ayıp G2 gibi bir cihaza bu yapılmaz Allah tan stabil çalışıyor yoksa verem olurduk.. Samsam bile 4,4,2 yi verdi yuhh sana LG

• Beğen
Tepkiler: burak1011

burak1011

Üye
Ya benim guncelleme konusunda umudm yok. Zaten pek bisy gelmiyor knock code barka guncelleme ile gelecekmis.

• Beğen

oznbzkrt

Üye
Stabil calisan bir marka ve modele acimasizlik yapilmiyor mu?
Samsung gibi guncellemeyi verip daha sonra olmadi bu guncelleme deyip geri mi cekmeli?
Kaldi ki zaman verip erteleme yapmadi.Biraz sabirli olmakta fayda var.Sonrasinda guncelleme gelecek eee bisey degismemis fazla diyecek olan yine bizleriz.Kafaya cok takmamak lazim...

• Beğen
Tepkiler: mehsevim, The SLayeR ve Türkbey___
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Güncelleme gelse aman aman bir şey mi olacak? Pek sanmıyorum.
Cihaz zaten kusursuz şekilde çalışmakta...
Biz de ki biraz da merak. Gayet iyi anlayabiliyorum insanları.
Samsung un güncellemesini düşünün arkadaşlar. Hep bir sıkıntı oluyor.
LG nin güncellemeleri sağlam oluyor gerçekten. Kullanan arkadaşlar bilirler.
Az daha sabır, yapacak bir şey yok.

Inşallah beklediğimize değecek...

• Beğen
Tepkiler: burak1011, mehsevim, The SLayeR ve 1 kişi daha
insidee_

insidee_

Üye
guncellemenın gelmesı gerek opengl es 3.0a guncellenecek en onemlısıde bu sadece bunu guncelleseler4.4e bıle gerek yok

• Beğen

docg

Üye
Lg senin taaa suratına tukirim özellikle LG türkiye firmasının bir halta yaramazsiniz hani ulan nisanda 4.4.2 gelcekti şimdide nisan sonu sizi beklemekten yırttık donu yürüyün lan yalancı LG turkiye.

sasua42

sasua42

Üye
Yahu cihaz zaten uçuyor güncelleme cihazı hızlandırıyor da çok da önemli değil gelir zaten cihaz şu an süper hızda

oznbzkrt

Üye
Bu guncelleme isini markalarin bitirmesi lazim arkadas.peynir ekmek gibi veriyorlar istedikce isteyesi geliyor insanlarin.ciktigi gibi (lg g2 misali) tas olsun yemisim guncellemeyi.haa kritik knock code gibi olan guncellemeler gelsin basimizin ustune.

sasua42

sasua42

Üye
Knock code gelecek: )) 4.4.2 den sonraki güncelleme

oznbzkrt

Üye
Knock code gelecek: )) 4.4.2 den sonraki güncelleme

Bence 4.4.2 degilde keske knock code gelseydi varsin olsun 500 milisaniye sonra acsin kamera internet ne olacak elimizde kronometreyle mi giriyoz saga sola yav:D

sasua42

sasua42

Üye
Lg bilir işini telefon ama 4.4.2 de cidden hızı artmış kamerası da güzelleştirme olmuş knock code de gelirse tamam telefon süper olur: ))

messevim

messevim

Üye
Lg senin taaa suratına tukirim özellikle LG türkiye firmasının bir halta yaramazsiniz hani ulan nisanda 4.4.2 gelcekti şimdide nisan sonu sizi beklemekten yırttık donu yürüyün lan yalancı LG turkiye.
Nisan sonu, nisan olmuyor mu yani ? Ne insanlar var arkadaş.

sasua42

sasua42

Üye
Yahu paralel ithalat lara geldi gelir nisanda

Türkbey___

Türkbey___

Üye
    Konu Sahibi
Güncellemeyi sorduğumda müşteri temsilcisi Türkiye de hazırlanıyor dedi böyle bir şey var mı bilen var mı arkadaşlar...Eğer burada noktası ile oynasalar o güncellemenin hiç de sağlıklı olacağını düşünmüyorum fikri olan var mi bu konuda arkadaşlar.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
bir kez daha sözüm doğrulandı :) samsung güncellemeyi seven bir firma :D

sasua42

sasua42

Üye
Yahu arkadaşım güncelleme daha önce çıkacaktı lg g2 ye lakin türkiye romunda uyumsuzluk olmuş baştan yapıyorlar sabret yahu geç olsun güç olmasın zaten ne bekliyorsun ki 4.4.2 den şu an lg g2 önceden verseydi uyumsuz olacaktı telefonun yavaslardi kasardi bekle

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Türkbey___

Türkbey___

Üye
    Konu Sahibi
Rom şimdi Türkiye de mi yapılıyor yani

sasua42

sasua42

Üye
Hayır romdaki uyumsuzluk lg firması tarafından gözden geçiriliyor bildiğim kadariyla

• Beğen

Üst Alt