Öneri Lg g2 de 4g var mı

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Lg g2 de 4g var mı
Merhaba bugun 4 g li hat almaya avea ya ugradim lakin lg g2 de 4 g yok dediler gelen lte guncellemei nedir peki ?

PesimisT-35

PesimisT-35

Üye
Var

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Var.
Bu sayfayı açıp LTE ne demek diye bir sorun bakalım ne diyecek.

NekOne99

NekOne99

Üye
selamun aleyküm g2 alcam böyle bi ilan gördüm orjinalmi ne gibi sıkıntıları olur bilen biri varsa anlatabilirmi

Gallahad

Gallahad

Üye
selamun aleyküm g2 alcam böyle bi ilan gördüm orjinalmi ne gibi sıkıntıları olur bilen biri varsa anlatabilirmi
bir şeyi vardır illa hem de LG Türkiye garantili değildir bence alma çok ucuz bir şeyler çıkar

Emre

Üye
Dikkat et hıyar falan çıkabilir :ehe

Black-GhosT

Black-GhosT

Üye
Avea bayisinin bisey bildiği yok tahminimce kendilerinden 4gli cihaz alman için demiş olabilirler g2 de 4g var ben kullanıyorum cihazı arkadaş ekran görüntüsü atmış zaten

NekOne99

NekOne99

Üye
bir şeyi vardır illa hem de LG Türkiye garantili değildir bence alma çok ucuz bir şeyler çıkar
replikaysa imeiden çıkar diye biliyorum onun dışında 1 yıl kendi garantimizdir diyo zaten. bakıcaz artık

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Zaten cool bir sekilde el ti i var dedim :D sonra tamam verelim sim kart dedile ucretsiz olarak aldim sim karti

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Hayırlı olsun o vakit

Takipçi Satın Al

Üst Alt