messevim
Üye
-
Konu Sahibi
-
evet hızlı yazdığım için yanlış yazmışım. Rooted hatası çıkı.Rooted olmasın?
evet hızlı yazdığım için yanlış yazmışım. Rooted hatası çıkı.
evet cihaz rootlu. bunun bir cözümü varmı acaba ?Demek ki cihaz rootluymuş
evet cihaz rootlu. bunun bir cözümü varmı acaba ?
pc görmüyor telefonu ? ayrıca bu halde nasıl unroot ayapabilirim ?Unroot yaparsın, yüklersin.
pc görmüyor telefonu ? ayrıca bu halde nasıl unroot ayapabilirim ?
hadi bir fikir gelsin lütfen.. internetten araştırıyorum ama kayda değer birşey de bulamadım kikBen de onu düşünüyorum.
hayır sanırsam yoktu ?Ben de onu düşünüyorum.Siz de bootloader kilidi var mıydı? Yok değil mi?
inan bilmiyorum kardeşim ilk defa bu ekran ile karşılaşıyorum ?Sanırım bu downloadmod ekranı oluyor değil mi?
evet denedim o zaman da sürekli restart döngüsüne giriyor telefonPower'a basılı tutmayı denedin mi?
hayır malesef açılmıyor. restart attıktan sonra yine aynı şekilde aynı ekran çıkıyorPower'a basılı tutmayı denedin mi?Power'a basılı tut bir kaç saniye, açılması gerekir.
hemen bakıyorumhiçbirşey anlamadım kardeşim yazılardan....Normalde power'a basılı tutunca ekrandan çıkması lazım. Sanırım içindeki yazılım silinmiş. :/Bu konu işine yarayabilir:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ingilizcem yok çevir diyorum çok alakasız devrik cümleler oluşuyor yav.Anlamadım derken, ingilizcem yok çevir mi diyorsun, anladım da nasıl yapacağım mı diyorsun?
hemmen deniyorummm1.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızİndir
2. LG mobile support aracını indir. Açılacak, tamamlandığında kapat. link var orada
3.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızFlashtoolu ve driverları indirip, yükle.
4.Cihazı download moda al, seninki zaten download modda.
5. Flashtoolu çıkart ve UpTestEX.exe çalıştır.
6. R&D test aracı penceresinde,
Select Type = 3GQCT (sol üstte)
PhoneMode = DIAG (sağ üstte)
.kdz dosyasını seç = seçtiğin dosyaya tıkla *.kdz
Click "Normal web upgrade test" (sağ altta hand side)
Sonra farklı bir pop-up penceresi açılacak, "Upgrade Start" buttonuna tıkla.
bir kaç saniye bekle,başka bir pencer açılacak "Bölge ve Dilini Seç"
7.Her şey tamam, bitmesini bekle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?