Arkadaslar uzun sure sonucu arastırıp aldıgım lg g2 beyaz telefonumu sadece daha once ıos kullanıyodum androıde alısamadıgım ıcın satıyorum. Evkurdan aldım tam 1 ay oldu capkask da vardır 1800 ben aldım .Fakat fıyatı 1800 demıcem tabıkıde Yanında 80 tl aldıgım orjınal kapaklı kılıf ve slıkon kaplarını vercem . ek olarak uzerınde profesyonal 45 tl lık ekran koruycusu vardır .Fiyat konusulur . uzerınde veya kıyısında tek cızık yoktur. Cihazdan cok memnunum aynısını kız arkadasıma aldım onunda faturası var gosterırım . cihaz mukkemmel kullanan veya bakan bılır sadece androıde alısamadım . androıd kulanan herkeze g2 tavsıye ederım yada kullanabılcek herkeze samsung s4 xperia z1 ıphone 4s 5 5c 5s uzerınde bı telefondur g2 bataryası cok ıyıdır . kıyasla yazarsanız google kıyaslayıp gorebılırsınız. Bugun Gene telefon alcak olsam gene okadar telefon ıcınde g2 alırım . sıkıntılı vs oldugundan yada kotulugunden satmıyorum z1 de takılan oyunu yuksek goruntu kalıtesınde donmadan oynuyorum 6 saat 8 saat gıden o luks telefona gore yaklasık 1 1.5 gun sarjı gıdıyo hı-fı ses mevcut kullaklık sesı dısarı vermez dısardan almaz ses mukemmeldır . Dediğim gıbı adıma faturalı bı g2 daha var cok begendıgımden kız arkadasıma aldım . Keske androıde alısabılsemde satmasam. Takas olarak 4s 5s degerlendırılır.