Eastblood_Red
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bende öyle bişey yok.Genel olarak arayüz akıcı ama arada oluyor simgelerin 1 sn geç gelmesi. Factory reset attım, fazla uygulamada yüklü deil yani genelde ram durumu 650-750 mb boşta oluyor. Clean master i yükleyip gereksiz dosyalarıda sildim virüs taraması yaptım bi sıkıntı rastlanmadı. Sormamın nedeni donanımsal bir sorun olabilir mi diye aslında
Aynen kardeşim bende bundan bahsediyorum. Geçişlerde hafif kasma oluyor bazen 1-2 sn geç geliyor simgeler sonra düzeliyor. Telefonda oyun oynarken, internette gezinirken veya herhangi bir uygulamada kasma yok
Dostum ekranin neyden degisti kirilmadan dolayi mi ?Bende kasma yok. Garantiye yolla bence oyle 1 ay bekletmiyorlar benim ekran degisti 1 haftada ginderdiler geri
dün bende menü geçişlerinde telefonum bom boş olmasına rağmen hafif kasma oluyor demiştim (lg g2) inanmamıştı bir arkadaş demekki kronik bi sorun.Lg g4 aldım ve ondada aynı sorun. Arayüzde 1-2 sn lik takilmalar oluyor bi uygulamadan hizlica çıktığımda yada arasıra tuş kilidi açıldığında menü arası geçişlerde. Format atıyorum düzeldi gibi oluyor, ertesi gün yine ayni. Galiba bu çoğu android telefonun müzmin sorunu.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbunu denedim pek işe yaramadı. Bu sitedede g4 arayüzündeki takılmalardan bahsediyorLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Aynen cihaz genel hali hızlı akıcı ama tek tük takilmalar oluyor arayüzde ama bi yazılımla duzelmiyecek şey değil aslındadün bende menü geçişlerinde telefonum bom boş olmasına rağmen hafif kasma oluyor demiştim (lg g2) inanmamıştı bir arkadaş demekki kronik bi sorun.
bende yazılım kaynaklı olduğunu düşünüyorum. düzeltilebilir bir durum ama uğraştıklarınıda düşünmüyorum maalesef, şuan lg g2 32gn 1100tl ye satılıyorken beşpara etmez cihazlar 800-900tl fiyatla satma çalışıyorlar kuluçkadan çıkartır gibi telefon çıkartıyorlarken hizmette kalite beklemiyorum açıkcası snap 800lü bir cihaza lolipop güncellemesini bile ota dan veremediler. bu konuda sanırım nexus cihazlar ,iphone ve wp cihazlar (ki onlarda lumia olanlar) daha şanslı.Aynen cihaz genel hali hızlı akıcı ama tek tük takilmalar oluyor arayüzde ama bi yazılımla duzelmiyecek şey değil aslında
Lg g2 ye lollipop 5.1.1 gelecekmiş yine pc suite yoluyla ama şu an lg g4 tede 5.1 in çok stabil olduğunu söyleyemem en azından arayüzdebende yazılım kaynaklı olduğunu düşünüyorum. düzeltilebilir bir durum ama uğraştıklarınıda düşünmüyorum maalesef, şuan lg g2 32gn 1100tl ye satılıyorken beşpara etmez cihazlar 800-900tl fiyatla satma çalışıyorlar kuluçkadan çıkartır gibi telefon çıkartıyorlarken hizmette kalite beklemiyorum açıkcası snap 800lü bir cihaza lolipop güncellemesini bile ota dan veremediler. bu konuda sanırım nexus cihazlar ,iphone ve wp cihazlar (ki onlarda lumia olanlar) daha şanslı.
5.1 in bişi getirdiğini sanmam umarım android m i verirlerde bi işe yarar root la rom la uğraşmak istemiyorum açıkcası.Lg g2 ye lollipop 5.1.1 gelecekmiş yine pc suite yoluyla ama şu an lg g4 tede 5.1 in çok stabil olduğunu söyleyemem en azından arayüzde
lütfen yazılanları net okuyabilirsek ne demek istediğimiz daha iyi anlaşılır kastığından bahsetmiyoruz sadece menü geçişlerine has bir durum olduğunu ve muhtemel basit bir yazılım güncellemesi ile çözülebilir olduğunu düşünüyoruz. onlarca kişi aynı durumu söylerken siz tam tersini iddia ediyorsunuz sizin telde aynı sıkıntı olmayabilir bu hiç olmadığı anlamına gelmez ki zaten benim teldede sürekki olan bir durum değil ara sıra karşılaştığım bir durum belkide bizden kaynaklı bir durumdur. oyunlarda uygulamalrda vs herhangibir kasma vs yok sadece menü geçişlerinde olan bir durum.Böyle bir sorun ne G2'de var ne de G4'de,olmayacak da.
Elinizdeki cihazları sorgulayın genelleme yapmayın G2 G4 kasıyor bir de arayüzde aman Allah'ım!
Ya kullanmayı bilmiyosunuz ya da cihazlarınız sorunlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?