messevim Üye Electricwizard' Alıntı: zaten 10000gb boş yer bile olsa telefon 2dkdan fazla çekemiyor ısınıyo Genişletmek için tıkla ... Sony z2 de 4 dk çekebiliyor sanırım. daha sonra ısınıyor
Electricwizard' Alıntı: zaten 10000gb boş yer bile olsa telefon 2dkdan fazla çekemiyor ısınıyo Genişletmek için tıkla ... Sony z2 de 4 dk çekebiliyor sanırım. daha sonra ısınıyor
aLoNeAnqe Üye Konu Sahibi messevim' Alıntı: Sony z2 de 4 dk çekebiliyor sanırım. daha sonra ısınıyor Genişletmek için tıkla ... örnek verdim 2dkyı, sony z2 ye güncellmeyle düzeltildi sanırsam o sorun ama 2-3 dakkayı geçmek telefonu yakabilir
messevim' Alıntı: Sony z2 de 4 dk çekebiliyor sanırım. daha sonra ısınıyor Genişletmek için tıkla ... örnek verdim 2dkyı, sony z2 ye güncellmeyle düzeltildi sanırsam o sorun ama 2-3 dakkayı geçmek telefonu yakabilir
McBoltt60 Üye Electricwizard' Alıntı: yapana kolay yarım saatlik iş acemiysen uğraştırır ama bilginiz olsun diye açtım sırf 4k çekiyo diye yeni telefon almayın ne oldu ki Genişletmek için tıkla ... Kisacasi yanlis bilgi veriyor !!! sizden ricam sikayet edin ...
Electricwizard' Alıntı: yapana kolay yarım saatlik iş acemiysen uğraştırır ama bilginiz olsun diye açtım sırf 4k çekiyo diye yeni telefon almayın ne oldu ki Genişletmek için tıkla ... Kisacasi yanlis bilgi veriyor !!! sizden ricam sikayet edin ...
aLoNeAnqe Üye Konu Sahibi ModernGalaxy' Alıntı: Kisacasi yanlis bilgi veriyor !!! sizden ricam sikayet edin ... Genişletmek için tıkla ... sorun ne yardım edelim
ModernGalaxy' Alıntı: Kisacasi yanlis bilgi veriyor !!! sizden ricam sikayet edin ... Genişletmek için tıkla ... sorun ne yardım edelim
McBoltt60 Üye Electricwizard' Alıntı: sorun ne yardım edelim Genişletmek için tıkla ... Yaa suan tel. Durumu yok aslinda 4.2.2 stock rom atiyodum %49 kaliyo sonra rety gelior tekrar tekrar öyle. ..
Electricwizard' Alıntı: sorun ne yardım edelim Genişletmek için tıkla ... Yaa suan tel. Durumu yok aslinda 4.2.2 stock rom atiyodum %49 kaliyo sonra rety gelior tekrar tekrar öyle. ..