abuzer02
Üye
-
Konu Sahibi
-
Konusu açılmışken AICP 5.1.1 rom nasıl suan cloudy v3.3 kullanıyorumS6 edge ile g2 16gb var hız olarak fark yok 2 yıllık cihaz tıkır tıkır çalışıyor. AICP 5.1.1 Rom at keyfine bak veya Cloudy G2 3.3 misEkran süresi 6-7 Saat...
Klodi bunun yaninda afedersin ama esek kalir ancak cloudy deki orjinallik ve ozellik belki de hic bir telefon icin yapilmamistir. Aicp asiri stabil ekran suresi cok rahat 7 saat veriyor cihazim 2 yillik pil bile ayni. Ben sasirdim cloudyden sonra. Ayrica kendi kerneliyle geliyor hoparlor ses artirma falan cok dolu bir rom. Her cihaza cikmiyor aicp kacirma derim.Konusu açılmışken AICP 5.1.1 rom nasıl suan cloudy v3.3 kullanıyorum
Hangi aicp romu önerirsiniz (sürüm olarak)Klodi bunun yaninda afedersin ama esek kalir ancak cloudy deki orjinallik ve ozellik belki de hic bir telefon icin yapilmamistir. Aicp asiri stabil ekran suresi cok rahat 7 saat veriyor cihazim 2 yillik pil bile ayni. Ben sasirdim cloudyden sonra. Ayrica kendi kerneliyle geliyor hoparlor ses artirma falan cok dolu bir rom. Her cihaza cikmiyor aicp kacirma derim.
23-25 agustos kullandim en iyi bunlar. 2 gunde bir geliyoe. Ota guncelleme var anlatirimHangi aicp romu önerirsiniz (sürüm olarak)
23-25 agustos kullandim en iyi bunlar. 2 gunde bir geliyoe. Ota guncelleme var anlatirim
Işlemci, pil, ana kamera, ekran gibi özellik ler açık ara a5den üstünG2 daha mantıklı tabi ama metal kasa ve 5 mp selfie kamera da dusundurmuyor değil açıkçası
Kardesim metal dehil samsung kandiriyo. S5 alpha note 4 nasil arka kapaklari ayni ama verdigi his farkli ise a serisi de oyle. İci plastik disinda kagittan ince metal hissi veren kaplama var.G2 daha mantıklı tabi ama metal kasa ve 5 mp selfie kamera da dusundurmuyor değil açıkçası
G2 nin kamerayı çok begenmiyorlar özellikle gece çekimleri berbat gündüz de kapisirlar tabiki s800 olduğu için donanım sayesinde öne geçebilir.Işlemci, pil, ana kamera, ekran gibi özellik ler açık ara a5den üstün
Çerçeve bizzat metal a5 tede alphadaKardesim metal dehil samsung kandiriyo. S5 alpha note 4 nasil arka kapaklari ayni ama verdigi his farkli ise a serisi de oyle. İci plastik disinda kagittan ince metal hissi veren kaplama var.
G2 nin kamerayı çok begenmiyorlar özellikle gece çekimleri berbat gündüz de kapisirlar tabiki s800 olduğu için donanım sayesinde öne geçebilir.
Çerçeve bizzat metal a5 tede alphada
Evet biliyorum orda çalıştığınıEn azından sen samsung'da çalıştığımı biliyorsun. Yanlışlıkla kasayı kırdım metal falan değil. Ayrıca g2 kamera sadece gece biraz kötü çekiyor hatta kötü de denmez yavaşlıyor kamera . yoksa normal çekiyor bir telefondan beklendiği gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?