Lg G Flex’in Kendini Onarma Özelliği Için Yeni Bir Video Daha Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Lg G Flex’in Kendini Onarma Özelliği Için Yeni Bir Video Daha Geldi
LG G Flex, kendi kendini iyileştirebiliyor

Geçtiğimiz günlerde Samsung, Galaxy Round ile dünyanın ilk kavisli ekrana sahip akıllı telefon modelini sundu. Galaxy Note 3 ile benzer teknik özelliklere sahip olan yeni akıllı telefon Güney Kore pazarında yerini aldı. Bu akıllı telefonun üzerinden çok zaman geçmeden de bu sefer LG’den benzer bir akıllı telefon duyurusu geldi.



LG, G Flex adında ki kendi kavisli ekranlı akıllı telefon modelini duyurdu. Bu model de Güney Kore’de satışa sunulurken, çok yakında ABD ve Avrupa pazarında da yerini alacak. Akıllı telefonun fiyatının Güney Kore’de ki fiyatının 940$ civarında olduğunu da belirtelim.

LG G Flex’in teknik özellikleri ise 6″ büyüklüğünde 1280×720 piksel dokunmatik ekran, 2.2Ghz saat hızında dört çekirdekli işlemci içeren Qualcomm Snapdragon 800 yonga seti, 2GB sistem belleği, 13MP arka kamera, 2.1MP ön kamera, 32GB dahili veri kapasitesi gibi özelliklere sahip.

LG G Flex’in önemli özelliklerinden bir tanesi de kendi kendini iyileştirme özelliği. LG G Flex Self Healing Technology olarak adlandırılan bu özellik için daha önce bir video görmüştü. Şimdi de PocketNow üzerinden yeni bir video daha geldi. Bu videoyu aşağıda izleyebilirsiniz.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

LG G Flex’in kendini onarma özelliği için yeni bir video daha geldi
 


big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Lg nin cep telefonlarına daha az odaklanacağız demesi ilgiden çok daha az model çıkartmak ise lg bu yenilikçi atılımlarla liderliğe oynar.

Ama harbiden çizilse bile kendini onaran bir teknoloji suya toza karşı dayanıklı olmasından çok daha önemli en azından benim için.
 
Invoke

Invoke

Üye
G Flex 2 Türkiyeye gelse de alsak. :D
 
fk555897

fk555897

Üye
Böyle bir şey olursa çok güzel olur.
 


Üst Alt