İstek Lg G Flex Teki Özellik?

Sponsorlu Bağlantılar

ozakin70

ozakin70

Üye
    Konu Sahibi
Lg G Flex Teki Özellik?

Merhaba arkadaşlar LG G Flexi biliyorsunuz az önce videolara bakarken bişey fark ettim.

Aşağıdaki videoda 1.48'inci dk da ki olay nedir tam anlamıyla mutitasking filan mı? görüntü olarak hoşuma gitti de...

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu arada görüşlerinizide alalım esnek ekranlı teller için ne düşünüyorsunuz siz olsanız alırmısınız?

Özelliklerini bilmeyenler için 720p çözünürlük içeren 6" esnek yapıda bir ekrana, Qualcomm Snapdragon 800 işlemciye, 2 GB RAM’e, 13 MP kameraya ve 3500 mAh bataryaya sahip

Son düzenleme:

Invoke

Invoke

Üye
Bir nevi kısayol, soldan sağdan çekince fotoğraflara videolara gidiyormuş...

ozakin70

ozakin70

Üye
    Konu Sahibi
Yani multitasking değil öyle mievet arkadaşlar araştırdım bu Multi Windows özelliğiymiş Lg G Flex'in bence önemli özelliklerden tabi kalitesini piyasaya çıkınca anlayacaz umarım kalitelidir

Invoke

Invoke

Üye
Yani multitasking değil öyle mievet arkadaşlar araştırdım bu Multi Windows özelliğiymiş Lg G Flex'in bence önemli özelliklerden tabi kalitesini piyasaya çıkınca anlayacaz umarım kalitelidir

Multitasking zaten var olan bir şey.
Multiwindowda aynı anda iki pencere açma olayı, ekranı ikiye biliyorsun, note2de vardı note3de var... LG'nin biraz çakma Samsung oldu zaten =P Neyse önceki saniyelerde multiwindow görüyoruz(1:47deki olay.) ama dediğin saniyedeki olay bana kısayol gibi geldi. Ana Ekranda iken ekranın ortasından iki parmağınla birini sola diğerini sağa doğru çekiyorsun, fotoğraflar videolar açılıyor... Bir nevi media kısayolu.

ozakin70

ozakin70

Üye
    Konu Sahibi
Evet galiba öyle bişey piyasaya bi çıksa da baksak

boran9999

boran9999

Üye
TR ye gelecegini sanmam iPhone 5S 32 GB in 610$ satıldığı yerde bunun üzerindeki etiket 1360$

Son düzenleme:
Invoke

Invoke

Üye
TR ye gelecegini sanmam iPhone 5S 32 GB in 610$ satıldığı yerde bunun üzerindeki etiket 1360$

Yalnızca Kore için diye tanıtıldı zaten. İsteyenler G Flex 2'yi bekleyecekler artık. :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt