Lg G Flex Akıllı Telefon Gerçekten De Esnek

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Lg G Flex Akıllı Telefon Gerçekten De Esnek
Akıllı telefon devi Samsung, geçtiğimiz ay yeni bir akıllı telefonunun duyurusunu gerçekleştirdi. Samsung tarafından Galaxy Round olarak adlandırılan yeni akıllı telefon, dünyanın ilk kavisli ekrana sahip akıllı telefon modeli unvanına da sahip oldu.

Benzer şekilde diğer Güney Kore devi LG’den de bir akıllı telefon duyurusu geldi. LG de G Flexolarak adlandırdığı kavisli ekrana sahip akıllı telefon modelini sundu.

LG G Flex akıllı telefon 6″ büyüklüğünde ve 1280×720 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile gelirken, yonga seti olarak ise 2.26Ghz saat hızında dört çekirdekli Krait 400 işlemci barındıran Qualcomm Snapdragon 800 yonga setine yer verilmiş. Akıllı telefonda yonga setine bağlı olarak grafik işlemci de Adreno 330 yer alıyor.

LG’nin yeni akıllısı 2GB RAM ile gelirken, arka yüzünde 13MP, ön yüzünde de 2.1MP kamera yer alıyor. 4G LTE Advanced, Android 4.2.2 Jelly Bean, Bluetooth 4.0 ve USB 3.0 gibi özellikler ile birlikte Güney Kore’de bu ay satışa sunulacak.

LG G Flex için yeni bir video geldi. Oldukça kısa olsa da bu akıllı telefonun gerçekten de ismi gibi esnek olduğunu gösteriyor.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

LG G Flex akıllı telefon gerçekten de esnek

• Beğen
Tepkiler: Buğra

Luck Star

Luck Star

Üye
hacı ekranı plastik malzemeden üretilmiş ne bekliyonki . tek sıkıntı batarya onuda esnemeye gerek kalmayacak bir tarafa koymuşlardır diye tahmin ediyorum . ayrıca aşırı derecede gereksiz gibi duruyor. teşekkürler bilgi için

Invoke

Invoke

Üye
Vuhuuu

• Beğen
Tepkiler: Dede
fk555897

fk555897

Üye
Ekran çözünürlüğü düşük. Ama diğer özellikleri güzel.

boran9999

boran9999

Üye
hacı ekranı plastik malzemeden üretilmiş ne bekliyonki . tek sıkıntı batarya onuda esnemeye gerek kalmayacak bir tarafa koymuşlardır diye tahmin ediyorum . ayrıca aşırı derecede gereksiz gibi duruyor. teşekkürler bilgi için
Plastik olmayan ekran varmıki merak ettim?

Invoke

Invoke

Üye
  • Beğen
Tepkiler: boran9999
serecans

serecans

Üye
tasarım berbat :dry:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
benim eski galaxy sl de esnekti. bukuyodum cam da zatem hafif cikikti o yuzden engel olmuyodu esnemeye:ehe

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Batarya da esnek diye biliyorum

Üst Alt