LG G FLEX 1688 Lira

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
LG G FLEX 1688 Lira

• Beğen
Tepkiler: Dede

KayraBey

KayraBey

Üye
Lg garantili mi acaba?

0MG90

0MG90

Üye
Delta servise güvenilmez. Şikayetvar da baya kişi sorun yaşamış

Invoke

Invoke

Üye
Çok iyi cihaz ama. :D

Invoke

Invoke

Üye
Kavisli ekran disinda netur bir artisi var cihazin?

Kavisli ekran lafta basit duruyor, inceledin mi bilmem ama bana gayet kullanışlı gelmişti. 720p ekran 3500mah batarya daha uzun pil ömrü ve daha iyi performans sağlar. Pahalı işte, pahalı olmasa mesela G2 ile aynı fiyatta olsa ki bu mantıklı olmazdı zaten ama hadi diyelim olsa G2dense G Flex'i tercih ederdim ben.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Kavisli ekran lafta basit duruyor, inceledin mi bilmem ama bana gayet kullanışlı gelmişti. 720p ekran 3500mah batarya daha uzun pil ömrü ve daha iyi performans sağlar. Pahalı işte, pahalı olmasa mesela G2 ile aynı fiyatta olsa ki bu mantıklı olmazdı zaten ama hadi diyelim olsa G2dense G Flex'i tercih ederdim ben.
Hm. Aslinda bu fiyat gayet iyi. Hafiza karti girisi varmiydi acaba flex in?

Invoke

Invoke

Üye
Yok malasef. :D

Bir de arka kapak kendini onarıyor. Çok reklamı yapıldı bu olayın ama ne derece iyidir bilemiyorum. Gorillas glass 2 kullanmış mesela, g2 ise 3 böyle farklar da var.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Yok malasef. :D

Bir de arka kapak kendini onarıyor. Çok reklamı yapıldı bu olayın ama ne derece iyidir bilemiyorum. Gorillas glass 2 kullanmış mesela, g2 ise 3 böyle farklar da var.
Kavisli telefon yapmak zor belki de gorilla glas3 ü kavisletememişler ..;) hafiza karti girisi olmamasi kotu?olmus

Üst Alt