Lg Cookie Kp500 Sensör Ayarları Yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

quezler41

quezler41

Üye
    Konu Sahibi
Lg Cookie Kp500 Sensör Ayarları Yardım!
Beyler Telefonun Ayarları Var Hareket Sensörü Onları Ayarlamak İçin Sölerseniz Sevinirim PC Suite Den Gerceklesiyor Diye Biliyorum Oyunlar Hazır Ancak Hareket Sensörü Yapamadım Sanırsam Tavla,Boruların Oraya Atılınca Hareket Sensörlü Oldugunu Biliyorum Bunun Ayarını Söyleyecek Varsa Sevinirim ACil Meraklandım!

Suna Bakın İsterseniz:

Adam Temayıda Ayarlardan Yapmıs!Oyunlarıda!

Su Uygulamaya Bakın:

Sunların Ayarlarını Teker Teker Söyleyebilir yada resimlerle gösterebilirsiniz Acil Bekliyorum!

Söyleyene Bütün Herkes Sensör Yapmayı Bekliyor Sen Yaparsan Süper Olur Bilinmeyen Kisi ++Rep!:oke:

cfare392

Üye
ya kardeşim bende de kp 500 var ama bunlardan çok farklı bu videodaki telefondaki özelliklerin hiç biri yok sensör var ama ufak tefek şeylerde çalışıyo lütfen yardımc olabilirmisiniz bana bu konuda

alialp9502

alialp9502

Üye
bende uzun zamandır bunları arıyorum ama bilen bi kişi yok yaa

quezler41

quezler41

Üye
    Konu Sahibi
benim bakmadıgım site kalmadı sensör ayarını bulamadım oyunları buldum ne ise yararki ! su ayarları bulamıcaksanız daha ne bu sitede duruyorsunuz mylgcookie sitesini gezdin dolastım oyunları buldum ayarları ingilizce fln bulun yeter ne biicm adminler var ya bi konu uzerinde durmuyorlar konuya bakıp geciyorlar lanet olsun kısaca ne bicim site ayarlarını bulamıyorum! Not:fodder arkadasımız vtunnel link verme vtunnel sayfasına bağlanıyor download link yok kısacası!

yumoo

Üye
arkadaşlar bu videolardaki oyunları nasıl buluruz yada nası yapılıyo herhangi bi program filan varmı bunu yapan.acil yardım çok istiyorum bu oyunları yaa :(

pentagrm

pentagrm

Üye
arkadasım ßence ßole bi ayar yok :S tamamiyle oyunla iLqiLi cunku Ayar oLsaydı telefonla ßirlikte qeLen oyunLari hareketLi oLarak oynayamazdın :nono: ayRıca adam sana ayaRını yapmadan Telefon satmaz :S

LunteR2

Üye
Bilmiyorum ama bende hareket sensörlü bir oyun arıyorum ama bulamadım :(

KuSurSuz^Kinq*

KuSurSuz^Kinq*

Üye
Arkadaslar Birkac Sey Yüklüyormusun Ana Sisteme Aynen Boyle Oluyormus Programları Fln Anlatmak Lazım www.mylgcookie.com öğrenebilirsiniz.

mert363

Üye
ordaki oyunların isimlerini söyleyebilirmisiniz

sertajapon

Üye
sağolsun furkan arkadaşımız yrdm etti
bende hepsi var ama yeni oyun yükleyemiyorum

nakres_38

nakres_38

Üye
arkadaşlar siz amma geri kalmışsınız yaa. bunları herkez biliyor ve uyguluyor .
sen kimsin die sorarsanız bunları bulupta uygularken telefonu çökerten kişilerin telefonunu tekrardan canlandıran adamım.

yani sözün kısası siz gidiyorsunuz ya . hah işte bizde geliyoruz :)
bunlar heryerde var. dikkat edin telefonu çökertmeyin.
hoş çökerse ben burdayım her türlü lg kp 500 sorunlarınızı yaparım
msn
[email protected]