LG çift tık uyandırma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

dalyann

Üye
    Konu Sahibi
LG çift tık uyandırma sorunu
Tekrar merhaba. Geçenlerde LG Leon cihazı güncelleyince ç,ft tık ekran uyanmama sorunundan bahsetmiştim ama eski 10b romuna tekrar dönmeme rağmen sorun devam etti ve çok ilginç bir şeyle karşılaştım. Telefonun çift tıkla ekran uyanması normalde çalışıyor ama direk güneş altında çalışmıyor. Yani mesela otobüse binince çalışıyor,evde,kapalı bir mekanda çalışıyor ama dışarıda güneşli havada çalışmıyor. Muhtemelen sensörlerle ilgili bişey ama çözemedim. Benzer birşey başına gelen LG kullanıcıları var mı? Ya da yardımcı olabilecek?

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Lg g2 de 3845# ile başlayan menüye girip settingsten Update Touch Firmware dediğin zaman çift tık sorununu çözüyor. Sizinki biraz daha farklı bir durum ama deneyin derim.

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Yukarıdaki olmazsa büyük ihtimal sensör sıkıntılıdır. Dışarıda güneşli havada deyince özellikle.

dalyann

Üye
    Konu Sahibi
Update touch firmware bir işe yaramadı hocam. Hala aynı. Bir çözüm bulamazsam 1 haftalık cihaza garanti yolu gözüktü. Sırk çift tıkla uyandırma için alınan cihazın bu özelliğini kullanamamak sinir edici

gttrk

gttrk

Üye
sorun da ilginç aslında çok fazla şikayet görmüştüm yabancı forumlarda karanlıkta çalışmıyor diye ama ışık altında çalışmadığını ilk kez duydum.

dalyann

Üye
    Konu Sahibi
Işık altında değil hocam sadece güneş altında. normal ışıkta hiçbirşey yok. Hatta çok parlak ışık altında bile denedim çalışıyor. Ama güneşin karşısında tövbeler olsun çalıştıramadım. 2 haftalık cihazı servise verme fikri de deli ediyor beni.

Üst Alt