LG BL40 New Chocolate fiyatı nedir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

psicopath

Üye
    Konu Sahibi
LG BL40 New Chocolate fiyatı nedir?

Burada 299 tl yazıyor.Bu gerçek fiyatmı.Bu telefona bu fiyat biraz saçma geldi.Eğer öyleyse alalım hemen:)

Ocean258

Ocean258

Üye
aynen hocam 299 tl fıyatı ... ama bence bu fıyatalara lg optımus me war onlara bı bak. benım eskı telefon,tasarım hız erkan kalıtesi ve parlaklıgı 10 numara telefonun. android 2.2 sayesınde oyun ve uygulamadada sıkıntı yasamıyorsun telefonda wifi hızındanda telefonun kendı hızındanda gayet memnundum ekran reaksıyounu cok guzeldı dokunmatiğnin. lg optımus black almak ıcın sattım teli. tavsıye ederım ;)

technoshark

technoshark

Üye
sahibinden adresinde bile 700 tl :) yalnış görmediysem.. burada bir iş var :D

psicopath

Üye
    Konu Sahibi
Bende zaten optimus me alacağım aklımda o var ama bu fiyatı görünce şaşırdım.Şeytan git bunu al diyor napsam acaba:)

Ocean258

Ocean258

Üye
optımus me al bence.. 3 ay kullandım en ufak bı sıkıntısını gormedım telefonun, yukarada yazdım zaten.. fiyatına gore dört dörtlük telefon bence.. uygun fıyata smartphone almak ısteyenler ıcın ılk tercıhlerden bırısı

technoshark

technoshark

Üye
aslına bakarsan anroid işletim sistemli olduğu için optimus me yi tercih etmende fayda var.. lakin bununda tasarımı felan güzelmiş :) fiyatı eğer ki oysa ikisinden birisini alabilirsin , kafanı karıştırmadım umarım :D

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
gerçekten 299tl mi ?

psicopath

Üye
    Konu Sahibi
Düzeltmişler 999tl yazıyor şuanda:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt