LG Aristo akıllı telefon resmi olarak duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
LG Aristo akıllı telefon resmi olarak duyuruldu
Akıllı telefon pazarında mücadele eden önemli firmalardan olan LG, kısa süre önce bazı modellerini gün yüzüne çıkarmıştı. Şimdi de bir başka model ile gündeme geldi. Firma, Amerika Birleşik Devletleri'nde yeni LG Aristo adındaki modelini tanıttı.



Güney Kore merkezli firma geçtiğimiz senelerde Amerika Birleşik Devletleri'nde cep telefonu operatörleri üzerinden düşük donanım özelliklerine sahip ve bütçe dostu bir çok akıllı telefon modelini pazarda satışa çıkarmıştı.

Yeni LG Aristo akıllı telefon da T-Mobile ve MetroPCS üzerinden satışa çıkartılacak. Google tarafından geliştirilen Android 7.0 Nougat mobil işletim sistemi üzerinde çalışan cihaz ayrıca uygun fiyatlı olarak geliyor.

LG Aristo akıllı telefon 5" büyüklüğünde ve 1280x720 piksel HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran içermekte. Cihazın yonga seti ise Qualcomm Snapdragon 425 olurken, ayrıca 1.5GB sistem belleği ve 16GB dahili veri kapasitesi LG Aristo'da yer almakta. Bu kapasite microSD kart desteği ile de arttırılabiliyor.

LG Aristo'nun arkasında LED flaş destekli 13MP kamera bulunuyor ve ön kamera da 5MP olarak geliyor. Ayrıca 2.410mAh batarya, 4G LTE desteği, WiFi, Bluetooth ve arkada konumlandırılmış parmak izi tarayıcısı da diğer önemli özellikler olmakta.

İlk olarak ABD'de MetroPCS üzerinden 23 Ocak tarihinde satışa sunulacak olan akıllı telefon 25 Ocak tarihinde de T-Mobile üzerinden satışa çıkacak. Fiyat ise 144$.
 
Sarangni

Sarangni

Üye
LG ne zaman böyle cacık telefonlar yapmakdan vazgeçecek acaba.

Galaxy Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi.
 


Üst Alt