lg 50pq6000 bu plaazmayı kaçırmayın!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

teknolojixss

Üye
    Konu Sahibi
lg 50pq6000 bu plaazmayı kaçırmayın!!!
EKRAN GENİŞLİĞİ: 50" Ekran Genişliği
PARLAKLIK: 1500 cd/m2 Parlaklık
ÇÖZÜNÜRLÜK: 1366x768 Çözünürlük HD READY
KONTRAST: Kontrast
DİNAMİK KONTRAST: 2.000.000:1 Dinamik Kontrast

600 Hz Panel (Alt Alan Taraması)
New XD Engine
USB Giriş (Divx oynatma özelliği)

Hanguk.Mina

Üye
Plazmalar genel olarak görüntü kalitesiyle dikkat çekiyor,tabiiki PQ6000 görüntü tarama hızı 100hz alt alan tarama hızı 600hz kontrast değerleri inanaılmaz 2.000.000:1.Ayrıca single layer paneli var yani görüntüler daha canlı ve net...Kaçıran bin pişman yaniii:D

noumasel

Üye
abicim şu cihazı keşfedemeyen insanlara çok üzülüorum.hem ucuz hemde en kral özelliklere sahip.bu hd takıntısı ne anlamıyorum

Tnyavuz

Üye
dün akşam görme fırsatım oldu kasasını çok beğendim.50 inç 2 bin tl civarında çok şaşırdım.Çok güzel bir plazma.tavsiye ederim almayı düşünenlere

noumasel

Üye
daha hd yayına bile geçmeden insanlara hd takıntısını aşılamayı başaran teknoloji dünyasına seevgi ve saygılar.bu cihaz bilinçli müşterinin cihazıdır ve bilinçli müşteri her zaman en iyisine layıktır.

34style

Üye
şuan plazmalar arasında tercih edebileceğiniz en iyi 2 modelden bitanesi...single layer kasaya sahip olması sebebiyle tasarımı çok şık...teknik özelliklerini açıklamama bile gerek yok bunu bilmeyen plazma dan anlarım demesin :)

mdkaya

Üye
Büyük ekranlı plazmalarda alınacak en iyi plazma tasarımı ve ürün özellikleri olarak kesinlikle tercih edilmeli

xper

Üye
ösellikler
anladığım kadarılya çok güzel 2000 tl fiyata nerde bulabilirim.çok merak ettim.okadarr ucuzmu yani.

gazi27

Üye
plazma ketegorisinde en uygun fiyat ve kalitede tartışılmaz.

mersin07

Üye
bende 42 pq 6000 düşünüyordum.yansıtma sorunu canımı sıktı.ev içindede yansıma belli oluyormu acaba.teknosada cok belliydi

przeynep

Üye
50pq6000 görüntü kalitesi gerçekten mükemmel film seyredeceksek başka alternatifler aramaya gerek yok

andomarda

Üye
Fiyat performansı süpher bu üründe.2 bine nerden bulunur 127 ekran tv..

przeynep

Üye
32'' fiyatına 50pq6000 divx özelliğide mevcut fiyatı çok uygun

andomarda

Üye
ya bu ürün harika arkadaşlar.102 ekran lcd fiyatına bakıyorsunuz 50 127 ekran tv sahibi olabilirsiniz.Kaçırılmaz.

przeynep

Üye
uygun fiyata aramayın başka yerde:islik

34style

Üye
geçen gün otobüste birinde gördüm...mecidiyeköy de bi mağazadan almış..oğluyla birlikte sırtlanmış gidiyordu...usulca da çoğun kulağına akşam muhteşem bir sinema keyfi bizi bekliyor derken duydum...ne kadar güzel bir cihazsa adam 1 gün daha bekleyememiş :)

obgz

Üye
bu fiyata bu boyutta bir plazma olamz herhalde ama 50pq6000 benim aylardır takibimde olan bir tv usb den divx oynatması olayı bitiriyor. zaten banada lazım olan kısmı orası sadece...:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...