Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bu ürünlerinin teknik özelliklerinin yanında dış tasarımı da çok güzell.Buraya dikkat Çekmek istiyorum.Tasarımı muhteşemm
obgz
Üye
Silim kas 3.9 cm incelik USB divx ,mkv destegi akıllı sensör ü ile ortam ışıgına göre kontrrast ve parlaklığını kendisi ayarlıyor bu özellik enerji tasarrufu ve göz saglıgında önemli bir özellik.
derya03
Üye
ayrıca ben bu üründe insan sesini öne çıkartan sistemlerinde olduğunu biliyorum. anlaşılan bu üründe yok yok
andomarda
Üye
37 alana kadar biraz daha fark verip 42 40 inç almak daha avantajlı.ama izleme mesafesi de çok öenmli bence..
mdkaya
Üye
32'' lerde tercih edilebilinicek bır cihaz
Ogars
Üye
lg nin şu ana kadar yaptıgı en iyi serilerden bu...scarlett
voltonero
Üye
BU MODELİ ÖNERİRİM
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
gazi27
Üye
ARA BOYUTLU ÜRÜNLER YANİ BU BOYUTLARDA BULUNMASA 42 İNÇ BOYUTLARINI İMKANI OLAN VARSA ALMASINI TAVSİYE EDERİM.FİYATLAR PİYASADA ÇOK FARKLILIK ARZ EDEBİLİYOR..
przeynep
Üye
7000 ince tasarımıyla ve özellikleriyle kesinlikle tercih edilmeli
--------------- Ekleme ---------------
UYGUN FİYATA
xper
Üye
7000 serisinide her türlü özellik masallah mevcut
gazi27
Üye
Lh7000 den çok bu sıralar lh4000 diye düşünüyorum...
andomarda
Üye
bu tv harika arkadaşar incelik ve dizayn olarak muhteşem.film oynatma özelliği usb den bence ileriki teknolji ürünleri arasındaki en ideali.