LG 32LG3000 Teknik Detaylar / Özellikler / Yorumlar / Bilgiler / Fiyat

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
LG 32LG3000 Teknik Detaylar / Özellikler / Yorumlar / Bilgiler / Fiyat
Ürün özellikleri

• Ekran genişliği: 82 cm
  • Parlaklık: 500 cd/m2
  • Tazeleme frekansı: 8 Hz
  • Ayrıntılar AV Mode ( Sinema , Spor , Oyun )
  • Ek Bağlantı PC Bağlantısı
  • Çözünürlük 1366 x 768
  • Ekran Boyutu 32"
  • Ekran Formatı 16
  • Garanti 2 Yıl
  • HDMI Giriş 3 Adet HDMI ( version 1.3 )
  • HD Ready Evet
  • Kontrast 15.000
  • Parlaklık (cd/m2) 500
  • Scart Girişi 2 Adet
  • Ses Invisible Speakers - Clear Voice Teknolojisi
  • Teknoloji XD Engine Görüntü Teknolojisi
  • Diğer SIMPLINK - Diğer LG Ürünleri ile Kolay Bağlantı
  • Tepki Süresi (ms) 8
  • Panel Ömrü 60.000 Saat
  • Ses Çıkış Gücü 2 x 7W
32 LG 3000, 32 LG3000, 32LG 3000 olarak da bilinir.

Ekli dosyalar

ULTRASsSLAN

ULTRASsSLAN

Üye
2 ay oldu bu tv yi alali ben cok memnunum özellikleri cok iyi ama en önemlisi yakindan izledigimde bile noktaciklarin belli olmamasi ayni özelliklerde philips ve samsung a baktim samsung vasat di ve full hd oldugu halde yakindan berbatdi, Ve fiyat olarak lg neredeyse yari fiyatina aldim.

Ama eger param var diyosaniz SONY alin derim sony bambaska eger biraz daha keseme uygun olsun diyosaniz Kesinlikle LG alin derim yukaridaki tv yi 325 eu ya aldim.

sonerik

sonerik

Üye
Yaklaşık 1 senedir kullanıyorum. fakat DVD izlerken kalitesi güzel, fakat TV olarak hala HD kalitesinde yayın yapılmadığı için (yapılsa da izlemek için yüksek fiyatlar verildiğinden) pikselleri noktalı olarak görüyorsunuz. Net görüntü izleme mesafeniz minimum 3 metre olmalı. Böylece piksel noktalarını görmezsiniz. belki 5 sene sonra LED TV ye geçerim. :)

draw1907

draw1907

Üye
ya bazen böyle yorumları okurken gerçekten böylemi diyorum (tabi bende olan ürünler hariç)

LG yi yücelteyim derken diğerlerini öyle düşürüyorsunuz ki görende tek tv kaliteli ürün LG ve SONY sanacak.

bende arkadaslar beğenmediği o SAMSUNG Lcd tv var HD gayet güzel heralde arkadasin reciever kötü.

bilgisayarı bağlıyorum oyun oynuyorum gayet süper LG den daha fazla ses çıkardığıda garantidir.

325eu değerinde LG ye bakarken 200eu değerinde SAMSUNG la kıyaslıyor heralde. veya kullanmadı sallıyor:)

böyle her yoruma bakıpta ürün alayım demeyin en iyi 2 üretici vardır biri LG diğeride SAMSUNG beğenilmeyen philips marka tvyi açın içindeya LG yazar yada SAMSUNG çoğu diğer markalarda olduğu gibi. ayrıca türkiyede satılan SONY lerin ARÇELİK'te üretildiğinide bilmeden almamak lazım tabi.

Üst Alt