Lexia LX511 incelemesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Oğuz Kağan

Üye
    Konu Sahibi
Lexia LX511 incelemesi
Lexia LX511 incelemesi



Numara taşınabilirliğinin ülkemizde yürürlüğe girmesine az kala çift hatlı cep telefonlarında da büyük bir artış yaşanmaya başladı. Bu alanda bir başka ürün ise Avea'nın lider distribütörü Vegatel'den geldi. Lexia LX511 ilk bakışta çift sim kartında aktif kullanılabilmesi ile dikkat çekiyor. Arayacağınız numarayı veya kişiyi belirledikten sonra tek bir tuş ile istediğiniz hattan aramanızı gerçekleştirebiliyorsunuz. Bunun yanında cihazda GPRS, WAP 2.0 ve Bluetooth desteği de mevcut. Fakat maalesef cihaz 3G uyumlu değil. Üzerindeki 2 megapiksel kameranın pek tatmin edici kalitede fotoğraflar çektiğini söyleyemeyeceğimiz ürünün video oynatabilmesi ise beğenimizi kazandı. LX511'in beraberinde gelen kulaklığı sayesinde ise MP3'lerinizi cihaza atarak her yerde dinleyebilirsiniz. Her ne kadar 128 MB dâhili hafıza yetersiz kalsa da ürünle hediye gelen 1 GB hafıza kartı bu açığı fazlasıyla kapatıyor. LX511'in hem USB'den hem de prizden şarj edilebilmesi ise özellikle dizüstü bilgisayarınızla seyahat ederken çok işinize yarayacak bir özellik. Son olarak cihaz ile PC arasında dosya aktarımı gerçekleştirmek için fazladan bir sürücüye gerek olmaması beğenimizi kazanan bir başka özellik oldu.

Sonuç: Uygun fiyatlı ve aynı anda iki sim kartınızı birden aktif olarak kullanabileceğiniz bir cep arıyorsanız LX511 tam size göre.

  • Aktif çift sim
  • Hafıza kartı
  • Düşük resim kalitesi
TEKNİK DETAY TABLOSUTelefon tipiBarÇift hat kullanım türüAktifGSM BandGSM900 - GSM1800Dâhili bellek128 MBEkran176 x 220 px 262kHarici Bellek1 GB (Max. 2 GB)
 


schumici

schumici

Üye
peki bu da mı çin malı?
 

Oğuz Kağan

Üye
    Konu Sahibi
cin malı değil vegatell malı
 
okeane3110c

okeane3110c

Üye
oyun varmı bunun için
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt