Haber Levitagram- Uygulama ile nesneleri yok edin.

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Levitagram- Uygulama ile nesneleri yok edin.
Arkadaşlar bu uygulama kısa bir süreliğine ücretsiz ve yaptığı iş ise çok eğlenceli fotoğraflar çıkarmanızı sağlayacak türden. Masanın üstündeki şişenin fotoğrafını çekin ve masayı yok edin şişe havada kalacak değil mi? İşte uygulama da tam bunu yapıyor. Kaçırmadan indirip deneyim etmenizi şiddetle tavsiye ederim.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: Burakkkk250, PureFood, zaakaan ve 1 kişi daha

alical33

alical33

Üye
Teşekkürler indiriyorum

serinaga

serinaga

Üye
Güzel bir uygulamaya benziyor, indirelim bakalım, teşekkürler paylaşım için ...

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Bence çok amatör olmuş uygulama.

jasonwie

jasonwie

Üye
Başlık öyle bir koyulmuş ki telefonun arkasından lazer silah çıkıp nesne yok edebileceğini sanırsın :D ama teşekkürler, program işe yarayabilir :)

Microsoft'un Üvey Evladı ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
luckysleven

luckysleven

Üye
İşlem bittikten sonra resim retro yapılırsa hatalar kapanır ve başarılı bir çalışma çıkar ortaya diye düşünüyorum hatta denicem şimdi : )

4MaGuS

4MaGuS

Üye
güzel bir uygulama aslında buna benzeri picsart içerisinde vardı ama daha basit ve sadece bşr bölgede seçilen nesneyi diğer bölğeye taşıyordu bu çok daha kolay ve güzel olmuş

luckysleven

luckysleven

Üye
Pratikte çok basit olan bir uygulamayı neden 2 resim çektirerek zorlaştırmışlar anlamadım ? Yani iki resim seçtiriyor bir resmin üzerinde silme işlemi yapınca silinen yere öbür resmi yerleştiriyor : ) Halbuki tek resimde silme işlemi yaptırması daha mantıklı. Ayrıca uygulamada buglar var . Varmı bunun gibi başka uygulama arkadaşlar ?

• Beğen
Tepkiler: jasonwie
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
İndirdim bakalım nasılmış

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Nerde beleş oraya yerleş :tebessüm:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ben pek beğenmedim galiba silicem

csH

csH

Üye
Pratikte çok basit olan bir uygulamayı neden 2 resim çektirerek zorlaştırmışlar anlamadım ? Yani iki resim seçtiriyor bir resmin üzerinde silme işlemi yapınca silinen yere öbür resmi yerleştiriyor : ) Halbuki tek resimde silme işlemi yaptırması daha mantıklı. Ayrıca uygulamada buglar var . Varmı bunun gibi başka uygulama arkadaşlar ?
tek resimde nasıl yapılabilir ki bu işlem :hmmm

Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
Nokia Smart Cam da vardı ama o hareketli nesneleri kaldırıyordu. Bu uygulamaya gelecek olursak çok sıradan

luckysleven

luckysleven

Üye
tek resimde nasıl yapılabilir ki bu işlem :hmmm

Evet tekrar dusundumde biraz zormus : ) silince alttan ne cikacak dimi ? : ) ama unide mac dersleri vardi orada sanki tek resim uzerinde yapiyorduk boyle bisey photoshop ile

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Evet tekrar dusundumde biraz zormus : ) silince alttan ne cikacak dimi ? : ) ama unide mac dersleri vardi orada sanki tek resim uzerinde yapiyorduk boyle bisey photoshop ile
tek resimde şöyle yapılır sen istediğin kısmı sildikten sonra kalan diğer kısımları boş kısmı doğru sürüklüyorsun ancak öylede çok güzel kareler çıkmıyor farklı programlar vardır tabide pc için adobe böyle çalışıyor

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Bu zaten Nokia smart cam ya da Nokia cinemagraph ile yapılıyor. Alternatif olmuş.

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Üst Alt