Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Letus T808 Çift Sim Kart Dokunmatik Ekran
Sponsorlu Bağlantılar
cello_175
Üye
peki arkadaşlar bu tel işletim sistemi nedir? symbiyn mı java mı??
cepexpres
Üye
ben size antepten 230 ytl ye ayarlayım arkadaşlar. Garantisi yok ama aynı mal
exalted55
Üye
Arkadaşlar bende aldım harika telefon çift sim kartlı çift hoporlorlu merak edenler için söylüyorum televizyonu çok güzel çekiyor ben samsundayım evin içinde yatagmda show tv atv star hepsini izliyorum uydu kalitesinde görüntü aramayın ama 3" ekranda tam ekranda yani izlenecek kalitede seste izledim. Tavsiye derim bu arada fiyat 600 450 demişler sallamışlar ben 300 milyona 12 taksitle aldım işi bilenler dahada ucuza bulabilirler ama garantisi yok telefonun. Cihaz biraz yavaş ama aldığınıza kesinlikle pişman olmazsınız. Telefonun güvenlik kodu 1122 alırsanız aramayın ben cok aramıştım Bu arada tek sorunum bu telefon için tema program oyun vs bulamıyor olmam. Telefonun yurt dışı satıcısı ve ürettiği diğer telefonlarını görmek isterseni
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hereze kolay gelsin
murat3152
Üye
elimde bıtane sıfır var almak ısteyene 400 ytl çift bataryalı msn
cbf150
Üye
bu tvlı cep teller baya var ben arkadasta trıdent almış ses mukemmel tv sı net ama merak ettığım bu tellerde bunların işletim sistemı ne program atılıyomu msn falan vs..
coffin
Üye
wala bende 2 gün oluyo alalı.alet tek kelime süper hatta bence eşsiz....bu arada anycool ile letus aynı. anycool isim değiştirip letus oldu ve 2 yıl garanti kazandı.telefonda şu anda hiçbir sıkıntı görmedim.canavar gibi işliyo.içiniz rahat olsun arkadaşlar.alın ve kullanın.bu kadar kullananı var ve be sıkıntı çekeni duymadım.ses ve tv görüntü kalitesi gerçekten çook iyi ki bu makina üzerinede ses çıkaran ne nokıa nede başka bir marka tanımam.ve kendiside 3.0" ekran olduğu için biraz geniiş ama kalın değil ve çokda şekil duruyo...
xpeople
Üye
anycool t 808 350 ytl almak isteyene yardımcı oluruz...
cbf150
Üye
dun sordum doğu bankta anycol dıye bı marka özellıkler fuul aynısı 350 ytl ayrıca bu tellere msn java vs program oyun yuklenemıyor
Doğuş Pertez
Emekli Yönetici
ömürleri kısa oluo yawS:
xkadir61
Üye
nokia'dan şaşmam.
fyd_14
Üye
slm bizim arkadaş 300ytl ye almıss hatta ankarada 280bilee buldum diyoo sıfır garantili
ankaranın neresinde bulmuş kardeş paylaşınca sevinirim...
telefonun bence tek eksiği var oda 100 kb dan büyük resimleri görüntüleyememesi...
--------------- Ekleme ---------------
bu arada şarjı tasarruf modunda tam 5 gün kullandım ve makinayı yeni aldığımda denedim yani bunu söylememin amacı makinayı yeni aldıgım için meraktan elimden hiç düşürmememe rağmen.çok memnunum ve çok mutluyum. bundan önce n73 vardı iyi satmışım ve almışım...
djfoki
Üye
ben de bu hafta aldim telefon cok guzel ve kullanisli ve baska bi ozelleği cıkartığı ses hic bir telefonda yokkk
ozgurmen
Üye
nokia diye (n99i) olarak bizlere gagaladıkları telefonun resmi versiyonu bu t808 letus
bana kalırsa aslında güzel telefon ama nokia olarak tanıtulmasaydı
bizlere hem daha yüksek fiyata satarlardı hemde yasal olurdu diye düşünüyorum.
---_--- AMA REKABET BAŞKA DİMİ ARKADAŞLAR ---_---
erzo
Üye
t808 icin progrma cıktımı
krippo_de
Üye
beyler bir tane de ben aldım. trident marka çift hatlı üstelik 2 yıl garanti de veriyorlar. Fiyatı da çok iyi Telekominikasyon kurumuna da cihazlar kayıtlı. Yani bunlarda klonlama yok. Hem Televizyon hem de Çift hat Cep telefonu olarak kullanım imkanı var. ilgilenen arkadaşlar sipariş versinler.
Dampierre
Üye
resmen anycoll t808'in koptası
zebani
Üye
tuner çok kuvvetli
kısacık anteni ile çatı anteninden çok daha iyi çekiyor
ayarlardan türkiye yi seçmek gerekiyor
ilk aldığımda görüntü ve ses çok kötü idi türkiye yi seçince çok iyi oldu
sanırım ülkelere göre farklı tv frekansları kullanılıyor
cvtabbbb
Üye
slm arkada
--------------- Ekleme ---------------
kardeş bu telefon letus t808 kullanımı kolay tv si var normal bütün kanallar cekio (star,atv,show,kanald) telefondan muzıksetı gıbı ses cıkıo cok kullanıslı ben aldım cok guzel tavsıye ederim