Letus T808 Çift Sim Kart Dokunmatik Ekran

Sponsorlu Bağlantılar

hmd23

Üye
hmmm o zmn fiyat konusunda tüm çin malları gibi uygun

ama java yoksa benm için büyük kayıp :S biraz daha arıstıriim almayı düşünüyorum

Perfavore

Üye
ya anycool un t828 i bununla aynı fiyatta çok kararsız kaldım ben:(:(:(:hmmm

hmd23

Üye
ya anycool un t828 i bununla aynı fiyatta çok kararsız kaldım ben:(:(:(:hmmm

anycool la letus aynı firma die biliorum...anycool türkiyede garantisi yoktu şimdi letus firmasıyla türkiye de garantili satış yapıolar....ben letus 808 derim...ben de alcm inş. 300 ytl dediler magazada...

Perfavore

Üye
anycool la letus aynı firma die biliorum...anycool türkiyede garantisi yoktu şimdi letus firmasıyla türkiye de garantili satış yapıolar....ben letus 808 derim...ben de alcm inş. 300 ytl dediler magazada...

evet aynı firmaymıs galba ama letusun sadece iki telefonu var

OlmazOlmazDeme

Üye
çok güzel b telefon

DOGUS59

Üye
olurolmaz deme arkadaşım---------------bu telefonları----perfavare-----arkadaşımız sor o çok iyi biliyor.bu telefonları..

OlmazOlmazDeme

Üye
:megafon::bann::bann::bann::bann:
olurolmaz deme arkadaşım---------------bu telefonları----perfavare-----arkadaşımız sor o çok iyi biliyor.bu telefonları..
efendim! ne diyosun kime ne sorcam sen kimsin be! :@:vur banlı ezik!

OlmazOlmazDeme

Üye
ya arkadaşlar bu telefon bence gayet güzel kaçak değil kaçak olsa her eve lazım satmazdı

janbo

Üye
evet arkadaşlar bu tür telefonları aşağılayan ezikleri kınıyorum çünkü eğer maddi durumu yertiyosa alsın n95 biz öyle zengin züppeler değiliz ve onlarla uğraşamayız

--------------- Ekleme ---------------

ve aynı zamanda ben orite t808 kullanıyorum 2 yıl garantili 249 ytlye aldım bimeks den kaçak değil imei kayıtlı

zahid12

zahid12

Üye
evet arkadaşlar bu tür telefonları aşağılayan ezikleri kınıyorum çünkü eğer maddi durumu yertiyosa alsın n95 biz öyle zengin züppeler değiliz ve onlarla uğraşamayız

--------------- Ekleme ---------------

ve aynı zamanda ben orite t808 kullanıyorum 2 yıl garantili 249 ytlye aldım bimeks den kaçak değil imei kayıtlı

evet arkadaş haklı zengin sıpası değiliz:megafon::megafon::megafon::@:@:@:bann::bann::bann:

janbo

Üye
ekonomik ve iyi kalitede telefonlar

asicocuk0671

Üye
bunun neresı uygun 600 ün

janbo

Üye
evet hatta uygun kaçak bulursan 3 tane

janbo

Üye
hayır gördüysen ben kaçağın garantisi var demedim adamlar 210 ytl diyor fatura kesiyim garantili 240 diyor ona değindim

Üst Alt