Letus T808 Çift Sim Kart Dokunmatik Ekran

Sponsorlu Bağlantılar

gecelerin_adami

gecelerin_adami

Üye
Selam bu anycool marka telefondan bugün aldım süper bişey tv side cam gibi ekolayzer 3D ses özelliği,çift kameralı,çift sim kartlı zil sesleri efektleri falabn bunlar şimdilik keşfedebildiğim şeyler ha birde vdokunmatik olması kalem var acayip bişey.Yalnız yazı yazarken karakterleri büyütüp küçültebiliyormuyuz öyle bir özelliği varmı acaba? Telefonu kullanıpta tam olarak bu budur diyebilecek arkadaş varsa bilmeyen arkadaşlarla bilgi paylaşımı yapılırsa memnun oluruz.Bilgileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

dogukan60

Üye
o telefon tokatta 265 ytl kardeslerım ve aynısından gittigidiyor.comdada var bence oradan alın

erdemefe

erdemefe

Üye
peki bu çift hatlı telefonlarda çift imei nosumu bulunuyor doğubankta t818 anycool 200 ytl biraz üstü var heralde 828 oda 250 ytl ama güvenipte alamıyorum kapanır diye

erednuzu

Üye
7610 icin core playır istiyorum bulursanız teşekkür ederim

sinansting

sinansting

Üye
güzelmiş olabilir.

ibrahimismail

ibrahimismail

Üye
Vay Be Telefona Baak

.::ELEKTRİK::.

.::ELEKTRİK::.

Üye
Bu Telefonu Almayın çoğunluk Ekrana Güvenip Alıyor Ancak Video Ve Televizyon Açtığında Ekranın Büyük Bir Bölümünü Ekran Tuşları Kaplıyor Ve Ekran Küçülüyor şu Anda Fiyatı 349 Ytl Ayrıca Dokunmatik Olaması Ve Televizyonunun Olması Telefonu Hassaslaştırıyor Yere Düşme Tehlikesinde Yüzde 95 Bozulma Ihtimali Var Bide Ekran Koruyucu Kapağı Yok

ewrah

ewrah

Üye
ewt arkadaşlar süper bi teefon kullandım bnde almayı düşünüyom inş msn felanda çıkar bunun için belki wardır bakmadım ama önce alıyım snra bakarım:):)

baskurt1973

Üye
Bütün özellikleri Ile Best D2000+ Plus ın Aynısı

hakogs212

Üye
brk_sago arkadaşım yanlışın var ben bu telefonu 349 ytl aldım her eve lazım sitesinden bakabilirsin

--------------- Ekleme ---------------

kazıklamışlar seni hele 600 ytl alanı baya kazıklamışlar

ero17

Üye
bu telefon anycool un telefonu. zaten anycool yazısını kaldırıp başka marka yazıyorlar. hepsi aynı yine çin malı. bu telefonun orjinal spotunu 300 e alırsın. sadce garanti var 600 lüktedee ama zaten yapıyolar. bi sorun çıkınca. gerek yok 600 ytl ye...

bora006

bora006

Üye
Biraz araştırdım ve sonuç 349 ytl bu da adresi

prezuma

Üye
ya arkadaşlar yapmayın aynı telefon her eve lazımda 350 ytl üstelik 2 yıl garantili aynısından ben aldım tek eksi yanı kamerasının biraz vasatın altında olması ama diğer özellikleri muhteşem ve sizi burdan kesin bir dille uyarıyorum GARANTİSİZ MAL ALMAYIN...anycool ya imei numarası çakma olduğu için kapanıyor yada 2-3 ay sonra sorun çıkarıyor ve maliyeti de çok yüksek arada 100 ytl fark var o kadar büyük ihtimalle yakında anycoolda garantili mal çıkaracak ama o zaman arada 150-200 ytl fark olur benden söylemesi kaçırmayın bunu işte size linki

yani her iki t808 arasında 100 ytl fark var

ejderle

Üye
arkadaşlar bu telefon aynısı bendede var edirne de selimiye iletişimden aldım 250 ytl ye çok dehşet bi telefon bu telefona oyun veya tema müzik klip gibi şeyler indirmek isteyene site vereyim sanalmekan.ucoz.com ayrıca e-kitapta var isteyen girebilir

veygun

Üye
Çok güzel telefon fakat blutudundan resim göndermiyor. Müzik,video gönderiyor. hatta resim alıyor ama dediğim gibi resim göndermiyor.

zahid12

zahid12

Üye
fiyat pahalı geldi bana

glodymerry

Üye
arkadaşlar neredenalıosunz siz ne 600 ü ne 400ü ben getirtiorum yarın gelicek herevelazım programından 225 ytl alacak olan olursaher evelazımdan sipariş edin 2 yıl garantisi var

Perfavore

Üye
arkadaşlar neredenalıosunz siz ne 600 ü ne 400ü ben getirtiorum yarın gelicek herevelazım programından 225 ytl alacak olan olursaher evelazımdan sipariş edin 2 yıl garantisi var

hayır yanlış söylüyosun her eve lazım programında 299 ytl letus t808

arkadaşlar sizce almalımıyım bana çok acil tavsiye verin. 2 yıl garantili.. bazen 2. hatta sorun cıkıyomus dogrumu? bide teması nasıl fotodaki gibimi yoksa renkli oluyomu o menüler? ben anycoolda renkli görmüstüm

300 ytlye değermi sizce 2 yıl garantili??

hmd23

Üye
arkadaşlar şu anki fiyatı söyleyeblir misiniz? yalnız internet veya herevelazım fiyatı deil ordan alma imkanım yok....dükkan fiyatı sölüyebilcek olan varsa sewinirim...

bi de acaba java çalıstırıo mu bilen var mı

Perfavore

Üye
arkadaşlar şu anki fiyatı söyleyeblir misiniz? yalnız internet veya herevelazım fiyatı deil ordan alma imkanım yok....dükkan fiyatı sölüyebilcek olan varsa sewinirim...

bi de acaba java çalıstırıo mu bilen var mı

2 yıl garantili letus istiyosan internetteki fiyatla aynı onu söyliyim çünkü letusun sitesinede girersen görürsün internetten alma imkanı sunuyo herevelazım.com sitesini gösteriyo

illa bayiden almak istiyosan bu siteye gir burdan ilini seç hangi dükkanlarda satıldıgını görürsün

bu arada java çalıştırmıyo diye duydum

Üst Alt